För ögonblick värda att minnas

Utomhusbröllop 2018/2019

Jag älskar rustika vigslar och bröllop utomhus, just på grund av kontrasten mellan vår vackra natur och de fina kläderna. Antingen sker allting inklusive mottagning utomhus eller så är delar av ert bröllop utomhus, kanske vigsel på stranden? Omgiven av fält? På gård? I lada?

Fotograf för utomhusbröllop & vigsel utomhus

Min fotostil grundar sig i naturligt ljus och äkta ögonblick. Drömmer ni om att fotografera era bröllopsporträtt med närhet till skog eller strand och hav så kan jag vara rätt fotograf för er. Gillar ni dessutom min bildstil borde ni kolla om jag är tillgänglig på ert bröllopsdatum. Fyll i mitt formulär nedan och håll tummarna att jag är ledig på just er dag, så hörs vi snart!

Hur går det till vid bokning? 

Varje bröllop är unikt. När vi har kommit fram till att jag är tillgänglig på er dag bokar vi in ett möte för att planera upplägget för fotografering av er vigsel. I er bröllopsbokning ingår 50 redigerade bilder per bokad timme. Priset för utomhusbröllop börjar på 10 000 kronor för 3 timmar.

De levereras cirka 4 veckor efter vigseln på ett fint USB-minne. Ni får bilderna i högupplöst format så att ni kan framkalla dem helt enligt önskemål.

Boka fotograf till er vigsel i god tid

När ert bröllopsdatum och vigselplatsen är bestämda är det rätt tid för att boka er bröllopsfotograf. Ibland har jag möjlighet att ta bröllopsbokningar med lite kortare varsel, särskilt om ni gifter er i Malmö eller Vellinge kommun.

Jag rekommenderar gärna en duktig kollega med liknande fotostil om jag redan är bokad.

Fotoalbum eller tavla som minne på väggen

Jag beställer mina fotoprodukter av en fantastisk leverantör som använder sig av vackert matt fotopapper av syrafritt material för lång hållbarhet. Vid önskemål erbjuder jag mina brudpar möjligheten att köpa till en snygg rustik fotobok med linneomslag som minne från dagen.

Tack för att du var med på vår dag...
Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!
— Maria & Viktor

Bokningsförfrågan 2018/2019: När ska ni gifta er?

Om jag är ledig på ert bröllopsdatum bokar vi in ett planeringsmöte, där får ni svar på era frågor och vi fotar parporträtt på er, så att ni får vänja er vid att stå framför kameran. Er investering börjar på 10 000 kr för vigsel och parporträtt samt förberedelser eller brudskål. Önskar ni fotografering av fler moment planerar vi in fler timmar utifrån det. Ni betalar smidigt via Swish eller faktura.