Bevarar era minnen kärlek, glädje och livet
 

Hyr gravidklänningar till fotografering

Uthyrning av gravidklänningar till din fotografering. Erbjud dina kunder bättre service genom ett större utbud, och hyr långklänningarna till dina gravidfotograferingar av mig istället för att köpa nytt till din verksamhet hela tiden. Jag beställer från världens alla håll och väljer ut klänningarna utifrån kvalité, design och komfort för dina kunder/blivande mammor.

Denna tjänst är till för fotografer, du som är fotokund hos mig får istället låna gravidklänningarna till fotograferingen som del av ditt fotopaket.

Att hyra mina gravidklänningar

Först och främst hyr jag ut till professionella fotografer och gravidfotografer i Malmö, Lund eller Vellinge kommun. Klänningarna får du alltid i fint skick och självklart återlämnar du dem på samma vis. Om du fotograferar utomhus plocka du bort kvistar eller tång och tvättar försiktigt bort eventuella stänk innan du lämnar tillbaka klänningarna. Klänningar bör ej tvättas i tvättmaskin, vid behov kommer jag kemtvätta dem istället, så det är inget du behöver tänka på. Behandla dem som om de vore dina egna, så att även nästa fotograf efter dig får en fin klänning att hyra.

Avgift & leverans Malmö/Lund

Uthyrningsavgiften är just nu 250 kr för en gravidklänning, hyr 2 för 450 kr eller 3 för 650 kr. Betalning sker via Swish eller faktura, enligt dina önskemål. För bästa pris hämtar du klänningarna hos mig i Västra Hamnen i Malmö. Eller välj expressleverans från 250 kr, där budet kör klänningen ut till din studio eller fotoplats. Budet utgår från Malmö. Jag är även i Lund flera dagar i veckan, om du önskar hämta din klänning där kan du skriva det i din bokning nedan.

Leverans till annan ort i Sverige

Jag skickar gärna till en annan del av Sverige, välkommen att skriva det i din bokning nedan i så fall. Uthyrning med rekommenderat postpaket inom Sverige kostar från 150 kr till din önskade adress. När du skickar tillbaka klänningen till mig efter din fotografering väljer du rekommenderad frakt med, då är paketet försäkrat/spårbart och klänningen hittar tryggt hem igen. :-)

Om mina gravidklänningar

Klänningarna är i fina material som spets eller chiffong. Det finns långa maxiklänningar i olika färger samt "shining stars", de mer glamorösa gravidklänningarna med tyllkjol och paljetter. Hos mig hittar du gravidklänningar i olika storlekar som passar XS-XL. Jag har även större och små storlekar. Många klänningar anpassar sig beroende på storlek på mage och omfång, supersmidigt! Mina klänningar köps i bland annat England, USA och Holland och jag letar hela tiden efter nya leverantörer att samarbeta med.

 

Boka dina gravidklänningar här:

Välj de gravidklänningar du önskar hyra
Välj 1-3 klänningar. Ordningen på listan är samma som i galleriet.
Välj upphämtning eller leverans *

Söker du efter en speciell typ av gravidklänning?

Om du söker efter en speciell gravidklänning är du välkommen att kontakta mig så ska jag kika åt dig hos mina olika leverantörer för att hitta en klänning till dig. Skriv gärna via formuläret ovan!