Bevarar era minnen kärlek, glädje och livet
 

Hyr gravidklänningar till fotografering

Uthyrning av gravidklänningar till fotografering, fest och bröllop. Erbjud dina kunder bättre service genom ett större utbud, och hyr långklänningarna till dina gravidfotograferingar av mig istället för att köpa nytt till din verksamhet hela tiden, eller till ett event. Jag beställer från världens alla hörn och väljer klänningar utifrån kvalité, design och komfort för gravida.

(Är du en av mina fotokunder? Du får låna gravidklänningar till din gravidfotografering som del av din bokning.)

Att hyra mina gravidklänningar

Först och främst hyr jag ut i Malmö, Lund eller Vellinge kommun, men jag skickar även på förfrågan. Klänningarna får du alltid i fint skick och självklart återlämnar du dem på samma vis. Om du firar eller fotograferar utomhus plocka du bort kvistar eller tång och tvättar försiktigt bort eventuella stänk innan du lämnar tillbaka klänningarna. Klänningar bör ej tvättas i tvättmaskin, vid behov kommer jag kemtvätta dem istället, så det är inget du behöver tänka på. Behandla dem som om de vore dina egna, så att även nästa person efter dig får en fin klänning att hyra.

Avgift & leverans Malmö/Lund

Uthyrningsavgiften är just nu 250 kr per klänning. Önskar hyra flera klänningar får du 10% rabatt vid hyra av två och 20% rabatt vid hyra av tre klänningar (10% på andra klänningen eller 20% på tredje klänningen). Betalning sker via Swish eller faktura, enligt dina önskemål. För bästa pris hämtar du klänningarna hos mig i Västra Hamnen i Malmö. Du kan även välja till expressleverans från 250 kr. Budet kör klänningen ut till din hemadress eller studio. Bud utgår från Malmö. Jag är i Lund flera dagar i veckan, om du önskar hämta din klänning där kan du skriva det i din bokning nedan.

Leverans till annan ort i Sverige

Jag skickar gärna till en annan del av Sverige, välkommen att skriva det i din bokning nedan i så fall. Uthyrning med rekommenderat postpaket inom Sverige kostar från 150 kr till din önskade adress. När du skickar tillbaka klänningen till mig efter din fest eller fotografering väljer du rekommenderad frakt med, då är paketet försäkrat/spårbart och klänningen hittar tryggt hem igen. :-)

Om mina gravidklänningar

Klänningarna är i vackra material som tyll, spets eller chiffong med blickfång i detaljerna som gör sig extra fina på festligare tillfällen och på bild. Hos mig hittar du gravidklänningar i olika storlekar som passar XS-XL. Jag har även större och små storlekar. Många klänningar anpassar sig beroende på storlek på mage och omfång, supersmidigt! Mina klänningar köps i bland annat England, USA och Holland och jag letar hela tiden efter nya leverantörer att samarbeta med.

 

Boka din gravidklänning här:

Markera gravidklänningen du önskar hyra
Välj 1-3 klänningar. Ordningen på listan är samma som i galleriet.
Välj upphämtning eller leverans *

Söker du efter en speciell typ av gravidklänning?

Om du söker efter en speciell gravidklänning är du välkommen att kontakta mig så ska jag kika åt dig hos mina olika leverantörer för att hitta en klänning till dig. Skriv gärna via formuläret ovan!