För ögonblick värda att minnas
 

Hyra gravidklänning
fotografering & Bröllop

Hyr en gravidklänning! Uthyrning av gravidklänningar till fotografering, fest och bröllop, till fotografer och privatpersoner. Du som är fotograf kan erbjuda dina kunder bättre service genom ett större utbud - hyr långklänningarna till dina gravida kunder av mig istället för att köpa nytt till din verksamhet hela tiden. Eller så lånar du som är privatperson en gravidklänning till bröllop, bal, fest eller annat event. Jag beställer från världens alla hörn och väljer klänningar utifrån kvalité, design och komfort för gravida.

hyra gravidklanning som privatperson i vellinge malmo skane frakt sverige

Hyr gravidklänning: fotograf

Jag hyr mest ut i Skåne, speciellt i Malmö och Vellinge kommun, men jag skickar även på förfrågan. Klänningarna får du alltid i fint skick och självklart återlämnar du dem på samma vis. Om du firar eller fotograferar utomhus plockar du bort kvistar eller tång och tvättar försiktigt bort eventuella stänk med mild tvål och vatten innan du lämnar tillbaka klänningarna. Moms tillkommer.

450 kr för Deluxe-klänningar &
300 kr för Premium-klänningar.

hyra gravidklanning som privatperson i vellinge malmo skane frakt till hela sverige.png

Hyra gravidklänning: Privat

Klänningar bör ej tvättas i tvättmaskin, vid behov kommer jag kemtvätta dem istället, och vi delar på kostnaden, så det är inget du behöver ordna. Behandla dem som om de vore dina egna, så att även nästa person efter dig får en fin klänning att hyra. Pris inkl moms för privatpersoner. Som fotokund får du låna gravidklänningar till din gravidfotografering.

450 kr för Deluxe-klänningar &
300 kr för Premium-klänningar.

Hyra gravidklänning fr. 300 kr

Uthyrningsavgiften är 300 kr per premium-klänning och 450 kr för deluxe-klänningar med det lilla extra. Klänning 10 + 12 är Premium-klänningar, enkla och eleganta med vackert fall. Alla andra är Deluxe-klänningar. Önskar du hyra flera klänningar får du 10% rabatt på andra klänningen eller 20% rabatt på tredje klänningen. Betalning sker via Swish, överföring eller faktura enligt dina önskemål. För bästa pris hämtar och lämnar du klänningarna hos mig i Vellinge / Västra Ingelstad. Jag är i Malmö och Lund flera dagar i veckan, om du önskar hämta din klänning där kan du skriva det i din bokning nedan. Bor du på annan ort? Läs mer om frakt i hela Sverige nedan.

Leverans till annan ort

Frakt till dig (REK): Jag skickar gärna till en annan del av Sverige.  Uthyrning med frakt till dig ingår (REK - rekommenderat kuvert eller paket) till din önskade adress inom Sverige.

Returfrakt (REK): När du skickar tillbaka klänningen till mig står du för returporto. Det brukar hamna runt hundralappen för REK - rekommenderad frakt. Rekommenderad frakt innebär att paketet försäkrat/spårbart och klänningen hittar tryggt hem igen. :-)

Bråttom? Vid behov gör jag mitt bästa för att möta expressärenden med utskick samma dag. Jag reserverar mig för eventuella avvikelser i PostNord-leveranser. Express med taxi-bud inom närområdet Vellinge, Malmö, Lund.

Om mina gravidklänningar

Klänningarna är i vackra material som tyll, spets eller chiffong med blickfång i detaljerna som gör sig extra fina på festligare tillfällen och på bild. Hos mig hittar du gravidklänningar i olika storlekar som passar XS-XL. Många klänningar anpassar sig beroende på storlek på mage och omfång, supersmidigt! Mina klänningar köps i bland annat England, USA och Holland och jag letar hela tiden efter nya leverantörer att samarbeta med. Brudtärna och gravid? Bröllopsgäst och gravid? Flera av klänningarna är passande för dig som behöver en gravidanpassad brudtärna-klänning eller en gravidvänlig klänning till dig som bröllopsgäst. Brudklänning eller bröllopsklänning till gravida? Nr 17 + 14 är perfekta som gravid-bröllopsklänning / gravid-brudklänning.

1. Aprikos/Spets/Tyll [40/42]

2. Mörkblå/Tyll/Spetsärm [42, 44, 46] // TILL SALU: 700 kr

3. Röd/Hallon/Spets/Rosett [38/40/42]

5. Isblå/Spets/Tyll [40, 42, 44]

7. Blå/grå/Tyll/Strass [42, 44]

9. Rosa/Beige/Tyll/Paljett [44, 46] // TILL SALU: 950 kr

10. Ljuslila/Volang[40, 42, 44]

11. Ljusgrå/Volangärm/Pärlor [38, 40] // TILL SALU: 900 kr

12. Gammelrosa/Chiffong [38, 40, 42]

14. Vit Empireklänning/Strassrygg [40, 42, 44]

18. Blå/Tyll/mesh/Långärmad [38, 40]

19. Grå/Tyll/Paljett/Baraxlad [42, 44]

 

Boka din gravidklänning här:

Ordningen på listan är samma som i galleriet.
Ordningen på listan är samma som i galleriet.
Ordningen på listan är samma som i galleriet.
Välj upphämtning eller leverans *

Söker du efter en speciell typ av gravidklänning?

Om du söker efter en speciell gravidklänning är du välkommen att kontakta mig så ska jag kika hos mina olika leverantörer för att hitta en klänning till dig. Skriv gärna i formuläret!