För ögonblick värda att minnas

Gravidklänning: Bröllop & Fotografering

Gravidklänning att hyra / köpa

Gravid och ska på bröllop eller fotografering? Hyr din gravidklänning istället för att köpa nytt! Bra för plånboken & miljön. Jag erbjuder uthyrning av gravidklänningar. Jag erbjuder även försäljning av gravidklänningar med hög kvalité och fin design. Det ska vara snyggt men framförallt bekvämt för dig! Du kan se klänningarna längre ner och boka via formuläret längst ner på sidan. Hjärtligt välkommen! /Jasmin

Hyra gravidklänning 350 kr

Klänningarna är eleganta med vackert fall och varje plagg är noggrant utvalt. Uthyrningsavgiften är 350 kr per klänning. Betalning sker via Swish eller överföring enligt önskemål. För bästa pris hämtar och lämnar du klänningen / klänningarna hos mig i Vellinge (Västra Ingelstad).

Jag är i Malmö flera dagar i veckan, om du önskar hämta din klänning där kan du skriva det i din bokning nedan. Bor du på annan ort? Läs mer om frakt i hela Sverige nedan.

Priset är 350 kr per gravidklänning. Du kan hyra en eller flera klänningar.

Gravidklänningarna: Info

Klänningarna är i vackra material som tyll, spets eller chiffong med blickfång i detaljerna som gör sig extra fina på festligare tillfällen och på bild. Hos mig hittar du gravidklänningar i olika storlekar som passar XS-XL. Många klänningar anpassar sig beroende på storlek på mage och omfång, supersmidigt! 

Mina klänningar köps i bland annat England, USA och Holland och jag letar hela tiden efter nya leverantörer att samarbeta med.

Gravidklänning Uthyres

Jag hyr ut i Skåne, speciellt i Malmö och Vellinge kommun, men jag skickar även på förfrågan. Klänningarna får du alltid i fint skick och självklart återlämnar du dem på samma vis. Om du firar eller fotograferas utomhus plockar du bort kvistar eller tång och tvättar försiktigt bort eventuella stänk med mild tvål och vatten innan du lämnar tillbaka klänningarna. Lång hållbarhet och miljövänlig konsumtion genom uthyrning.

Klänningar bör ej tvättas i tvättmaskin, vid behov kommer jag kemtvätta dem istället, och vi delar på kostnaden, så det är inget du behöver ordna. Behandla dem som om de vore dina egna, så att även nästa person efter dig får en fin klänning att hyra.

Leverans till annan ort?

Frakt (REK): Jag skickar gärna till en annan del av Sverige. Rekommenderat kuvert eller paket vid flera klänningar, till din önskade adress inom Sverige.

Det brukar hamna på runt 100-150 kr för Rek-frakt per gång. REK innebär att paketet försäkrat/spårbart och klänningen hittar tryggt hem igen. :-)

Bråttom? Vid behov gör jag mitt bästa för att möta expressärenden med utskick samma dag. Jag reserverar mig för eventuella avvikelser i PostNord-leveranser. Express med taxi-bud i närområde Vellinge och Malmö fr 300 kr.

Gravidklänning till bröllop

Gravid brud? Gravid tärna? Gravid bröllopsgäst? Flera av gravidklänningarna är passande för dig som behöver en gravidanpassad brudtärna-klänning eller en gravidvänlig klänning till dig som bröllopsgäst. Söker du bröllopsklänningar till gravida? Nr 14 är perfekt som brudklänning för dig som är gravid, vacker empireskärning och fin rygg, se själv. Vid önskemål säljer jag även klänningar: Hitta din favorit!

Boka din gravidklänning här:

Ordningen på listan är samma som i galleriet.
Ordningen på listan är samma som i galleriet.
Välj upphämtning eller leverans *

Hälsningar från nöjda kunder:

1. Aprikos/Spets/Tyll [40/42]
Hyra: 350 kr - Köpa: 999 kr

5. Isblå/Spets/Tyll [42, 44]
Hyra: 350 kr - Köpa: 999 kr

7. Blå/grå/Tyll/Strass [42, 44]
Specialhyra: 750 kr - Köpa: 3000 kr

10. Ljuslila/Volang [40, 42, 44]
Hyra: 350 kr - Köpa: 450 kr

12. Gammelrosa/Chiffong [38, 40, 42]
Hyra: 350 kr - Ej till salu

14. Vit Empireklänning/Strass [40, 42, 44] Specialhyra: 750 kr - Ej till salu

21. Boho/Blommig [40/44]
Hyra: 350 kr - Köpa: 450kr