För ögonblick värda att minnas
 

Hyra gravidklänning till fotografering & fest

Hyr en gravidklänning! Uthyrning av gravidklänningar till fotografering, fest och bröllop till fotografer och privatpersoner. Du som är fotograf kan erbjuda dina kunder bättre service genom ett större utbud - hyr långklänningarna till dina gravida kunder av mig istället för att köpa nytt till din verksamhet hela tiden. Eller så lånar du som är privatperson en gravidklänning till din fest eller annat event. Jag beställer från världens alla hörn och väljer klänningar utifrån kvalité, design och komfort för gravida.

(Är du en av mina fotokunder? Du får låna gravidklänningar till din gravidfotografering som del av din bokning.)

Hyra gravidklänningar som fotograf

Jag hyr mest ut i Malmö och Vellinge kommun, men jag skickar även på förfrågan. Klänningarna får du alltid i fint skick och självklart återlämnar du dem på samma vis. Om du firar eller fotograferar utomhus plocka du bort kvistar eller tång och tvättar försiktigt bort eventuella stänk innan du lämnar tillbaka klänningarna.

Hyra gravidklänningar privat

Klänningar bör ej tvättas i tvättmaskin, vid behov kommer jag kemtvätta dem istället, så det är inget du behöver tänka på. Behandla dem som om de vore dina egna, så att även nästa person efter dig får en fin klänning att hyra.

Avgift leverans Malmö/Lund

Uthyrningsavgiften är just nu 375 kr per klänning. Önskar du hyra flera klänningar får du 10% rabatt vid hyra av två och 20% rabatt vid hyra av tre klänningar (10% på andra klänningen eller 20% på tredje klänningen). Betalning sker via Swish eller faktura, enligt dina önskemål. För bästa pris hämtar du klänningarna hos mig i Västra Hamnen i Malmö. Du kan även välja till expressleverans från 250 kr. Budet kör klänningen ut till din hemadress eller studio. Bud utgår från Malmö. Jag är i Lund flera dagar i veckan, om du önskar hämta din klänning där kan du skriva det i din bokning nedan.

Leverans till annan ort i Sverige

Jag skickar gärna till en annan del av Sverige, välkommen att skriva det i din bokning nedan i så fall. Uthyrning med rekommenderat postpaket inom Sverige kostar 250 kr till din önskade adress inkl administrativa avgifter. Väljer du rekommenderad leverans får du ett spårbart, försäkrat paket.När du skickar tillbaka klänningen till mig efter din fest eller fotografering väljer du rekommenderad frakt enligt önskemål, du ansvarar för klänningen tills jag återfått den. Om du väljer REK / rekommenderad frakt är paketet försäkrat/spårbart och klänningen hittar tryggt hem igen. :-) Vid behov gör jag mitt bästa för att möta expressärenden med utskick samma dag. Jag reserverar mig för eventuella avvikelser i PostNord-leveranser.

Om mina gravidklänningar

Klänningarna är i vackra material som tyll, spets eller chiffong med blickfång i detaljerna som gör sig extra fina på festligare tillfällen och på bild. Hos mig hittar du gravidklänningar i olika storlekar som passar XS-XL. Jag har även större och små storlekar. Många klänningar anpassar sig beroende på storlek på mage och omfång, supersmidigt! Mina klänningar köps i bland annat England, USA och Holland och jag letar hela tiden efter nya leverantörer att samarbeta med.

Nytt: Nu har varje klänning en storleksbeskrivning som vägledning på sin huvudbild! :-)

 

Boka din gravidklänning här:

Markera gravidklänningen du önskar hyra *
Välj 1-3 klänningar. Ordningen på listan är samma som i galleriet.
Välj upphämtning eller leverans *

Söker du efter en speciell typ av gravidklänning?

Om du söker efter en speciell gravidklänning är du välkommen att kontakta mig så ska jag kika hos mina olika leverantörer för att hitta en klänning till dig. Skriv gärna i formuläret!