Capturing outdoor weddings & maternity portraits in natural light

Sofie's gravidfotografering i skogen

Sofie hjälpte mig att inviga min "Sagan om ringen"-gravidklänning som jag kallar den. Och visst kändes det som att den var gjord för henne. Den långa gravidklänningen passade verkligen henne perfekt och gav en härlig sagostämning under vårt första stopp, som blev gravidfotografering i skogsmiljö.

Gravidfotografering på stranden i Höllviken

Senare gick vi ner till stranden och då fick Sofie även ha på sig den fina kransen som var ordnad till hennes gravidfotografering. Det var lite grumligt väder så det blev en väldigt spännande kontrast till de söta och fina blommorna och den böljande klänningen. Sofie bjöd verkligen på sig själv, det här är en fotografering jag kommer minnas som en härlig stund med mycket skratt och roliga poser, där vi även fångade lugnet och glädjen över det efterlängtade miraklet... I slutet av fotograferingen tog vi parporträtt på Sofie och hennes kärlek Fredrik.

Vill du boka en gravidfotografering i Höllviken? Du kan göra en bokningsförfrågan via formuläret eller läsa mer om mina olika upplägg för gravidporträtt här. Välkommen till Seos Fotografi!

...en fotografering jag kommer minnas som en härlig stund med mycket skratt och roliga poser, där vi även fångade lugnet och glädjen över det efterlängtade miraklet...
— Min känsla efter att ha fotograferat Sofie i Höllviken

Boka din egen gravidfotografering

Vanligtvis fotograferar jag i Malmö eller Höllviken med närheten till stranden eller vass, torrt gräs, fält eller dylikt. Jag fotograferar på fredagar eller helger på förfrågan. Övriga Skåne eller andra spännande förslag?
Google, Facebook eller en rekommendation?