Bevarar era minnen kärlek, glädje och livet

seo-konsult i malmö

Anlita din SEO-konsult som är specialist inom sökmotoroptimering när du behöver det. Du kan fritt disponera de timmar som du väljer att köpa eller istället välja en engångsanalys av er hemsida eller webbshop med rekommendationer.

Anlita Jasmin Erhorn som SEO-konsult & utveckla din verksamhet online!

Anlita Jasmin Erhorn som SEO-konsult & utveckla din verksamhet online!

 

SEO-Specialist i Malmö & online på distans

Jag heter Jasmin Erhorn, är digital kommunikatör med lång erfarenhet av sökmotoroptimering och arbetar som SEO-specialist i Malmö och online på distans. Perfekt för dig som driver din verksamhet på annan ort eller utomlands.

SEO-konsult till B2C-företag eller B2B-verksamheter

Som SEO-konsult hjälper jag verksamheter att optimera företagets närvaro online. Mina kunder arbetar B2B eller B2C med tjänster eller produkter, som Bonvisage och La Leia. Här arbetar jag med Googles verktyg, SEO, content, sociala medier, teknisk setup och analys.

 

SEO? Analys? Målgrupp? Kommunikation? Google Analytics? Rapport?

Syns du där du vill synas? Du vet att digital kommunikation och SEO är viktigt men saknar resurser att ta dig an detta själv? Vad behöver just du hjälp med just nu för att föra din verksamhet framåt?


Tjänster & Priser

Analys & Rådgivning paketpris:

Boka en genomgång av er hemsida eller webbshop med förbättringsförslag på och utanför sidan. Pris för analys med skriftliga rekommendationer: 3 495 kr exkl moms

Sökmotoroptimering pris per timme:

Eller boka mig för analys och sedan praktisk optimering av er hemsida. Fördela tiden fritt och spara timmar enligt önskemål: 895 kr per timme exkl moms

Sökmotoroptimering med rådgivning & rekommendationer

Jag listar alltid upp vad jag gjort samt vad jag rekommenderar er att satsa på, ändra eller förbättra framöver, när jag är klar med första omgången. Ni köper fler timmar av mig som SEO-konsult enligt önskemål sedan eller återkommer när du har behov av digital assistans.

Vilket blir nästa steg i din verksamhets digitala resa?

Vilken är din SEO-utmaning? Kontakta mig här: 

Varför anlita en SEO-konsult?

Mina kunder anlitar mig som SEO-konsult för mer än att “bli synlig på Google”, 
SEO handlar inte bara om sökord längre.
— Om mitt arbete
Vackra Skåne! Anlita mig som SEO-konsult i Skåne eller på distans.

Vackra Skåne! Anlita mig som SEO-konsult i Skåne eller på distans.