För ögonblick värda att minnas

Sökmotoroptimering-konsult i Malmö & online

SEO-konsult och specialist inom sökmotoroptimering, när du behöver det. Du kan fritt disponera de timmar som du väljer att köpa eller istället välja en engångsanalys av er hemsida eller webbshop med rekommendationer. Inga abonnemang & fasta kostnader.

SEO-Specialist i Malmö & online på distans

SEOS Consulting drivs av Jasmin Erhorn, digital kommunikatör med lång erfarenhet av sökmotoroptimering. Jag arbetar som SEO-specialist i Malmö, Vellinge och online på distans. Perfekt för dig som driver din verksamhet på annan ort i Skåne eller utomlands.

SEO-konsult till E-handel B2B & B2C

Som SEO-konsult hjälper jag verksamheter att optimera företagets e-handel eller närvaro online. Mina kunder arbetar B2B eller B2C med tjänster som Eventkoordinator eller produkter, som Bonvisage och La Leia.

Vad kostar sökmotoroptimering & digitala tjänster?

Syns du där du vill synas? Du vet att digital kommunikation och SEO är viktigt men saknar resurser att ta dig an detta själv? Vad behöver du hjälp med just nu för att komma framåt i företaget? SEO? Analys? Målgrupp? Google Analytics? Rapporter? Jag arbetar med content, SEO, analys & teknisk setup av Google Analytics, Search console eller Bing webmaster tools. Du kan även anlita mig för annonsering, översättning och sociala medier. Till och med för fotografering och dekor till era lokaler, från restaurang till bygg och resor. 

SEO-Analys & Rådgivning: Paketpris

Boka en genomgång av hela er hemsida eller webbshop med förbättringsförslag på och utanför sidan. Pris för analys med skriftliga rekommendationer. Tekniska specifikationer och rapport som hjälpmedel för ert fortsatta arbete med er digitala marknadsföring

7 995 kr

Content, text, översättning, sociala medier

Mina kunder behöver ofta hjälp med att gå igenom texter eller skapa content som är anpassat för sin respektive marknad. Just nu arbetar jag bland annat med ett projekt för en dansk verksamhet som håller på att äppna upp två filialer i Sverige, här har de bland annat valt att ta hjälp av min verksamhet för att översätta sitt danska innehåll och sin danska marknadsföring samt alla texter till hemsidan till svenska. Efter mina år i den danska webbyråvärlden kan jag även hjälpa till med detta,

Ont om tid? Har ni en deadline? Inga problem. Vid behov tar jag in ytterligare förstärkning, detta koordineras och projektleds av mig och är så med dubbelt lönsamt för er, ni behöver ej projektleda andra leverantörer och får hjälp med text och redigering eller korrekturläsning genom mitt nätverk. Sociala medier och community management på förfrågan.

695 kr / timme

Google Analytics setup & Search console setup

Behöver ni hjälp med att sätta upp Google Analytics, Search console, rapporter eller annan teknisk setup online? Jag har lång erfarenhet av både setup och de senaste verktygen som Google eller Bing arbetar med. Behöver ni hjälp med att sätta upp rapporter som sedan automatiskt skickas till er med den information som är relevant för er?

795 kr / timme

Annonsering på Adwords, Facebook och LinkedIn

Vill ni justera er målgrupp eller nå ut till en ny marknad i Sverige eller utomlands? Kontaka mig för hjälp med annonseringen och marknadsföringen online till er verksamhet. Annonsering på Adwords, Facebook, Instagram eller LinkedIn på förfrågan. Timkostnad nedan (önskad budget för annonsering tillkommer)

895 kr / timme

Sökmotoroptimering: Pris per timme

Eller boka mig för analys och sedan praktisk optimering av er hemsida. Fördela tiden fritt och spara timmar enligt önskemål. Här erbjuds både strategisk och operativ hjälp med SEO till ert företag.

995 kr / timme

Fotografering av era lokaler eller personal

Behöver ni bilder till er hemsida? Anlita min verksamhet för fotografering till ert företag, produktbilder eller miljöbilder. Timpris för fotografering av företag i Skåne, bildrättigheter och friköp diskuteras för respektive uppdrag och beror på webbupplösta bilder, högupplösta bilder och användning digitalt eller i tryckt marknadsföring.

1495 kr / timme

Sökmotoroptimering med rådgivning

Jag listar alltid upp vad jag gjort samt vad jag rekommenderar er att satsa på, ändra eller förbättra framöver, när jag är klar med första omgången. Ni köper fler timmar av mig som SEO-konsult enligt önskemål sedan eller återkommer när du har behov av digital assistans.

Vilket blir nästa steg i din verksamhets digitala resa?

Mina kunder anlitar mig som SEO-konsult för mer än att “bli synlig på Google”, SEO handlar inte bara om sökord längre.
— Om mitt arbete
 Anlita Jasmin Erhorn som SEO-konsult & utveckla din verksamhet online!

Anlita Jasmin Erhorn som SEO-konsult & utveckla din verksamhet online!

Kontaktformulär

Hur kan jag hjälpa er verksamhet på nätet? Bli redo att möta dina kunder på bästa möjliga sätt online!