För ögonblick värda att minnas
 

SEO-kurs för fotografer

SEO-fotografer-sokmotoroptimering-privatkurs-master-class-skane-online-digitalt-distans

Är du fotograf och undrar hur du kan få fler kunder med hjälp av Google? Vässa pennan och öppna hjärta och själ för här kommer din nya hobby: Sökmotoroptimering (SEO). I en lättförståelig och anpassad SEO-kurs för speciellt anpassad för fotografer och egenföretagare får du kläm på allt som har med Google, Bing och att sökmotoroptimera din webbplats att göra.

Seo-kurs för fotografer online

Online SEO-kurs. Genom mitt unika upplägg med privat undervisning online och skräddarsydd information från absoluta baskunskaper inom SEO för att kunna bli hittad av dem som letar efter en fotograf på Google i din stad, till en master class där du får lära dig att omvandla besökare till kunder finns jag här för dig för att hjälpa dig växa och utveckla din fotografiska verksamhet med en kurs, smidigt på distans, helt nätbaserad.

Skriv till mig för att veta mer. Boka din personliga halvdagsutbildning inom grunden av SEO för fotografer och en Master class för konvertering med fokus på din webbplats. Eller boka mig som konsult, pris 750 kr/timme.

SEO Master class

4 timmar privatundervisning
Med fokus på din webbplats
3 995 kr exkl moms

Basic SEO

4 timmar privatundervisning
Med fokus på din webbplats
3 995 kr exkl moms

Erbjudande: Köp båda kurser samtidigt och få 500 kr rabatt! Du betalar i 2 delbetalningar via faktura eller Swish.

Jasmin är förberedd, kreativ
och mjuk med direktiv & bemötande.
SEO-privatkurs-undervisning-digitalt-distans-for-fotografer

Jasmin är digital kommunikationsspecialist med över 6 års specialisering inom SEO och analys, certifierad inom Google Analytics, och har 10 års erfarenhet av digital marknadsföring på svensktalande och flerspråkiga webbplatser, från text till teknik.

Med sin erfarenhet från kund- och byråsidan har hon hjälp företag att nå ut till rätt målgrupp i Norden och bortom, samt arbetat B2C/B2B för en bättre kundupplevelse.

Boka din SEO-kurs:

Namn *
Namn