För ögonblick värda att minnas

Porträttfotograf Skåne

Seos Fotografi erbjuder porträttfotografering i Skåne. Jag fotograferar vanligen porträtt i naturligt ljus med närheten till naturen. Mina porträttbilder är oftast fotograferade i kvällsljus, kvällssol eller motljus timmarna före solnedgången. Spana in alla härliga porträtt från min fotografering med Linda på stranden i Höllviken. Vackert motljus en fin sommarkväll.

Porträttfotografering utomhus på stranden

Min favoritmiljö för porträttfotografering utomhus är på stranden i Vellinge kommun, vid hav och klippor, på ängar eller i torrt gräs, det ger fina färger. Särskilt för den stil jag tycker utmärker mina bilder med ledord som närhet och magiskt ljus. Jag älskar kontrasten mellan den råa naturen och mina fina kunder. Unna dig en porträttsession för dig eller ge bort som överraskning!

Så himla fina bilder, svårt att välja ut favoriter då det var många som blev bra! Tack så jätte mycket, är så himla nöjd!

Porträttfotografering Skåne

Jag finns i Vellinge kommun utanför Malmö och fotar i hela Skåne. Unna dig själv en härlig porträttfotografering, ta profilbilder eller överraska någon med ett presentkort!

  • Porträttfotografering, 30 min

  • På en vacker plats utomhus

  • 10 redigerade bilder till dig

2 495 kr inkl moms

Jasmin är förberedd, kreativ
och mjuk med direktiv & bemötande.
— Tobias & Josefin

Boka din porträttfotografering

Berätta lite mer om er, det blir så mycket roligare då!
Tillval