Capturing outdoor weddings & maternity portraits in natural light

Par & Förlovningsfotografering

Fira kärleken, förlovning eller årsdagen med romantiska parporträtt utomhus i Malmö eller Höllviken, omgiven av en vacker miljö nära strand, hav, äng eller skog. Jag älskar känslor och närhet och fotograferar era parporträtt med utrymme för er två, kvalitetstid och massor av naturligt ljus. Boka en porträttfotografering med mig på en överenskommen plats i Skåne, bland träd, på en äng eller på stranden.

Parporträtt i Malmö & Höllviken

En fotografering med mysiga parporträtt i avskalad stil. Vi hörs på förhand för att stämma av kring val av upplägg, fotograferingsplats utomhus, klädsel, saker att ta med och tid för att besvara frågor. Här blir det inga stela bilder där ni ska titta in i kameran. En parfotografering är tid för er två i vacker naturmiljö, med gott om tid för att skapa härliga minnen. Fem digitala fotografier med matt redigering ingår i er bokning.

En kärleksfotografering för er två

Kramar i motljus? Ta en mysig promenad? Skoja och busa vid strandkanten? Picknick vid en blomsteräng? Här är det ni som står i fokus så vi anpassar fotograferingen för att det ska kännas som en naturlig upplevelse där äkta känslor står i fokus för en minnesvärd fotoupplevelse.

Gör mer av era minnen

Alla bilder ni får av mig är högupplösta, perfekt till förstoringar, och trycks på kvalitetspapper med lång hållbarhet hos en kunnig leverantör. Beställ en fotobok med fint linneomslag till era favoritbilder, den gör sig perfekt som minne.

Jasmin är förberedd, kreativ och mjuk med direktiv och bemötande.
— Tobias & Josefin

Upplägg Fotografering av parporträtt

Porträttfotografering och parfotograferingar sker utomhus i Malmö eller Höllviken med närhet till hav och strand, gärna i vackert motljus. Ditt datum bekräftas efter erlagd fotoavgift.Jag bokar in mina parfotograferingar på fredagar eller helger enligt överenskommelse. Om ni blir sjuka eller vädret är trist så bokar vi om till ett nytt tillfälle.

Låter detta som rätt upplägg för er? Ni kan berätta lite mer om er i kontaktformuläret längre ner på sidan. Vi tar vårt planeringssamtal hemma hos mig i Malmö eller på Skype där vi hittar ett upplägg för just er!

Parfotografering - Detta ingår:

  • Personligt planeringsmöte (alt. samtal via Skype eller dylikt)
  • Upp till 2 timmars fotografering i vacker miljö utomhus
  • Digitalt urvalsgalleri med alla fina bilder från er fotografering.
  • 5 valfria redigerade bilder i högupplöst digitalt format till er
  • Ni kan välja att beställa till förstoringar, en fotobok eller tavla.

Parfotografering från 2495 kr inklusive moms &och 5 redigerade bilder.

Önskas Fler bilder? 

Svårt att välja enbart fem favoriter? Inga problem! Välj till 5 bilder för 2 500 kr (500 kr/bild). Du kan även välja att köpa hela galleriet med alla redigerade bilder för 4 295 kr, vilket ger er minst 30 bilder i digitalt högupplöst format och självklart fri framkallningsrätt. Betala smidigt med Swish! Fakturering med delbetalning erbjuds också. Som bonus skickar jag med en webbanpassad version av era bilder.

Boka en fotografering med mig!

Vilken fotografering önskar ni?
Parporträtt för er årsdag? Förlovning? Save the date kort? Överraskningsfrieri? Familj?
Berätta gärna hur ni hittade till Seos Fotografi *

Trygghet och det lilla extra

Vi samtalar alltid före en bokning och skriver ett avtal för vår fotografering. Jag tror på förberedelser i god tid innan fotograferingen och en härlig fotoupplevelse med kvalitetstid för er som står framför kameran. Ögonblickets värde bevaras i bilderna ni väljer.

Sedan tror jag att ni som är mina kunder vill göra mer av era bilder än att bara ha dem som digitala filer, och så med uppskattar du att jag enbart köper in fotoböcker som minne och fototavlor att pryda era väggar med från en leverantör som erbjuder hög kvalité och god service.

Äkta bilder och ärliga känslor

Jag tror på att relationer människor emellan är vackra, och det är känslorna jag visar i mina bilder. Hos mig blir ingen retuscherad för att passa någon mall, vi är alla olika och bra precis som vi är. 

Därför levererar jag naturligt redigerade bilder som visar det som ni faktiskt upplevde under er fotostund, inte en justerad version av er som person eller den plats vi befann oss på. Min filosofi går ut på att bevara ögonblick värda att minnas, precis som de var.

Vi tyckte att det kändes avslappnat och naturligt under fotograferingen!
Bilderna blev fina och kändes som oss :) Hoppas att du kan fota oss igen.
— Rebecka & Anders (Parporträtt med bebis i magen)

Seos Fotografi innehar registrering för F-skatt. Copyright: 2015-2017. All rights reserved for Seos Photography, www.seosfoto.se, www.seosphoto.com, all of their images, content, pages and subpages.