För ögonblick värda att minnas

Bröllopsfotograf Örnsköldsvik:
Rustikt & Bohemiskt

Planerar ni ett personligt bröllop? En rustik vigsel i lantlig stil eller bröllop med bohemisk touch omgiven av era närmaste? Porträtt utomhus medan naturen omfamnar er? Gifta er i smyg eller festa i en lada med Folk/Rock-band? Lägg till en hel drös med fina blommor och massor av god mat, så är jag med. Vad sker nu?

Jag är ofta hos bonusfamiljen i Örnsköldsvik och tar numera uppdrag vid Höga Kusten i Västernorrland. Skriv till mig och se om jag är ledig ert bröllopsdatum så kan vi börja pratar mer. Det är viktigt för mig att vi klickar som personer. Varför? Jag tar enbart ett begränsat antal fotograferingar per säsong och ert bröllop måste ju bli en härlig upplevelse! Om ni känner er trygga med ert val av fotograf kan ni fokusera på att ha kul när ni blir fotograferade, så fångar vi de bästa ögonblicken!

Vad är er största önskan för dagen då ni säger ja till varandra? Vilka ögonblick är viktigast? Berätta mer när ni fyller i mitt formulär. Om jag är ledig på er dag tar vi en fika eller ett Skype-möte.

Om jag inte är tillgänglig på er bröllopsdag: Jag har ett stort nätverk av fantastiska kollegor. Tveka inte att berätta vad ni söker efter hos er fotograf så kanske en av mina kollegor blir er drömfotograf istället? Yay!


Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv.
Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor, förfotografering på Sofiero och bröllopet på ön Ven.

Investera i värdefulla minnen

Er bröllopsfotograf är er investering i värdefulla minnen från er bröllopsdag. Precis som ni två och er story så kommer även ert bröllop att vara unikt, fyllt med härliga minnen, skratt och kärlek, i sällskap av de som betyder mest för er. Er investering börjar på 10 000 kr och ni kan boka mig för 2 timmar, 4 timmar, 6 timmar eller heldagsbröllopsfotografering från örberedelser till att ni dansar loss. Berätta mer om era planer, jag tar gärna fram ett upplägg speciellt för er. Önskar ni även boka videograf till bröllopet kan jag rekommendera en av mina duktiga kollegor. Boka nedan nu, bokar ni under 2018 redan, får ni årets pris även för 2019/2020!

 

Ögonblick från er bröllopsdag

Vilka stunder önskar ni att bevara från er bröllopsdag? Bestäm antal timmar utifrån de moment ni önskar bevara: Förberedelser, First Look, Porträtt före vigsel, Vigsel, Gratulationer, Brudskål, Porträtt efter vigsel, Mottagning, Middag, Kvällsporträtt i solnedgång, Tal, Fest, Familjen och vännerna. Räkna med 60 minuter per delmoment. Jag fotograferar bröllop där ni finns. Se priser inkl transport nedan:

Bröllopsfotograf för delar eller hela bröllopsdagen?

6 TIMMARS FOTOGRAFERING

Förberedelse, first look, porträtt, vigsel,
brudskål, gäster och till middagsstart.

  • 300 bilder på unik USB

  • Ett bröllopsalbum till er

20 000 kr inklusive moms

HELDAGSFOTOGRAFERING

Från förberedelser tills ni dansar loss!
Highlight-film från dagen

  • 500 bilder på unik USB

  • Exklusivt album till er

35 000 kr inklusive moms

2 TIM FOTOGRAFERING

Borgerlig vigsel eller utevigsel
& mysiga bröllopsporträtt!

  • 100 digitala bilder

  • En valfri förstoring

10 000 kr inkl moms

4 TIM FOTOGRAFERING

First look, porträtt, vigseln
och brudskål samt mingelbilder

  • 200 bilder på unik USB

  • Exklusiv fine art tavla

16 000 kr inkl moms

 
Tack för att du var med på vår dag. Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!
— Maria & Viktor, Bröllopsfotografering på Ven