För ögonblick värda att minnas

Lantligt bröllop i Småland: Anya & Daniel, Norra Sandsjö

Äntligen har jag tid att blogga igen! Och dessutom från ett mycket speciellt uppdrag och ett lantligt bröllop en somrig dag i juli, med så mycket förväntningar, kärlek och familj från Sverige, Polen och hela vägen från Australien. Förbered er på en massa härliga, roliga, sköna och vackra ögonblick från Anya & Daniels bröllopsdag.

Förberedelser: Bruden, tärnor & mamma

Jag började med att fotografera förberedelser när Anya gjorde sig i ordning med en stark trio av sin syster, tärna och mamma vid sin sida. Sedan blev det porträtt på brudgum och hans syskon innan hela brudföljets porträtt och superroliga fotostund. Ett mer avslappnat och roligt gäng får jag leta länge efter. 

First look: ‘Gonna make me cry already?’

First look blev som vanligt en stund då jag hade svårt att hålla tårarna i schack. Inte bara för att jag ofta överrumplas av all kärlek mellan familjerna och brudparen men också för att jag får uppleva dessa vackra ögonblick tillsammans med mina kunder. Att brudgummen får se sin blivande fru för första gången och både känner wow! och få glädjetårar av all kärlek...  "Are you gonna make me cry already?" - Att få tillfälle att fånga dessa ögonblick, för att mina kunder känner sig trygga och vågar öppna sig även framför kameran, det är det allt handlar om. Det är en fantastisk känsla och jag känner mig otroligt tacksam över att få jobba som bröllopsfotograf, vare sig det är hemma i Skåne eller i vackra Småland, som denna gång. Det är svårt att inte bjuda på en och annan tår för kärleken som fotograf; liksom att känna lycka och glädje ihop med brudparet. Särskilt när det bjuds på små förväntansfulla utrop och spontandans i trädgården. :-)

Vigsel i Norra Sandsjö Kyrka

Sedan var det dags för att fotografera porträtt utomhus vid en gammal lada och i naturen, innan det äntligen var dags att säga Ja. Det blev ett helt underbart mysigt lantligt bröllop med vigsel i Norra Sandsjö kyrka, brudskål ute i deras trädgård och mottagning med middag i församlingshemmet. Kyrkan har fått vara plats för många av familjens traditioner genom åren och var på så vis en fin och egentligen självklar plats för Anya & Daniels mysiga sommarbröllop.

Och en magisk vikingasten

Det som var underbart var även att få fotografera kvällsporträtt, i den vackra småländska naturen men alla miljöer jag älskar att fotografera bröllopsporträtt i: Äng, skog och sjö. Samt en vikingasten på en helt magisk liten kulle i skogen!

Letar ni bröllopsfotograf?

Kolla om jag är tillgänglig på er bröllopsdag. Om ni tycker om mina bilder och letar efter rätt bröllopsfotograf ännu, är ni välkomna att berätta mer och göra en förfrågan för ert bröllopsdatum här.