För ögonblick värda att minnas

Bröllop på Island 2019/2020

Planerar ni att gifta er utomlands på Island? Grattis, ni har ett fantastiskt äventyr framför er. Island är en vacker ö och en magisk plats för just bröllop. Ska ni ha en vigsel utomhus eller i ett litet kapell? Med porträtt bland mystiska lavafält klädda i grön mossa? Bland isflak vid glaciärsjön Jökulsárlón? Vid vattenfall som Gullfoss, nära Fludír eller Selfoss? Eller undangömda Öxararfóss i vackra Thingvellír nationalpark? Eller på svarta stranden i Vík? Jag älskar personliga vigslar, vare sig ni rymmer till Island bara ni två, eller har era närmaste med er, med mig som fotograf blir det äkta ögonblick, nära porträtt och mycket utrymme för just er två, precis som ni är, och er kärlek. Omgivna av Islands enastående natur.

Islandbröllop: Är jag er fotograf?

Boka mig som fotograf för ert bröllop på Island under 2019/2020. Det ingår upp till 500 redigerade bilder på ett unikt USB i glas och en vacker Fine Art-förstoring av er favoritbild som minne av ert bröllopsäventyr. Gillar ni min bildstil och vill se om jag är tillgänglig för ert önskade bröllopsdatum? Gör er förfrågan nedan nu:

Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor, Slott Sofiero & destination wedding på Hven