För ögonblick värda att minnas

Gravidfotografering i Skåne

Hur många dagar tills ni får mötas? Fånga nuet medan ni längtar efter er nya familjemedlem. En gravidfotografering blir ett ovärderligt minne. Du och fina magen på stranden, en äng eller i lummig skogsmiljö? En stund bara för den blivande mamman eller tillsammans med partner och syskon. Nu kan ni boka mig för gravidfotografering i hela Skåne. För en gravidfotografering på stranden är ni välkomna hit till Vellinge kommun eller Malmö. Jag erbjuder även presentkort.

Gravidfotografering i Skåne

Allt detta ingår:

  • Gravidfotografering utomhus

  • Lån av flera gravidklänningar

  • 10 redigerade bilder levereras

  • 1 valfri “Fine Art” fototavla

Just Nu: 3 500 kr inkl moms (Ord. Pris 4 400 kr)
Nu även presentkort!

Tillval för extra lyx:

  • Bildpaket alla bilder, 2500 kr

  • Blomsterkrans, 400 kr

  • Rökpatron, 200 kr

  • Make Up & hår, 1200 kr

Boka din gravidfotografering

När du har gjort en bokningsförfrågan för din personliga gravidfotografering är du välkommen hit för att få svar på alla frågor och lite härlig fika och planering. Då får du även prova alla gravidklänningar och välja dina favoriter till din fotografering. Och så får du även se exempel på en Fine Art-tavla, som ingår när du bokar gravidfotografering med mig.

Gravidanpassade klänningar

Eleganta klänningar kan göra gravidfotograferingen lite lyxigare. I din fotografering ingår lån av flera långklänningar som är speciellt gravidanpassade (finns i storlek 36 till 46). Jag har ett urval av eleganta men bekväma klänningar som passar till olika miljöer, från strandfotografering till skog, ängar och fält. Även en skön stickad sjal som du kan svepa in dig i! Se galleriet här.

Blomsterkrans & Hårsmycke

Väljer du till en blomsterkrans kommer vi även prata om färger och utseende för den. Blomsterkransen görs speciellt till dig, i slät eller maffig design enligt önskemål. Det finns även accessoarer som ett vackert bohemiskt hårsmycke att låna.

Blomsterkrans+Seos+Fotografi.jpg

Gör din bokningsförfrågan

Boka din gravidfotografering i god tid. Vi planerar in dig till en dag när du är i vecka 25 till 34. Jag gör varje gravidfotografering till en speciell upplevelse och har därför valt att enbart ta in ett fåtal bokningar varje månad. Hjärtligt välkommen!

Tillval:
Fältet är valfritt att fylla i.

Gravidporträtt året runt

Jag fotograferar gravidporträtt året runt. Är det blåsigt eller kallt fotar vi i omgångar med regelbundna pauser. Vi tar även med oss varm dricka, filtar och värmepåsar att fästa i kläderna som ger extra värme till dig och lilla familjemedlemmen i magen. Välkomna!

Tack snälla för superfina gravidbilder!
Kunde inte varit nöjdare. Ett sånt otroligt minne för livet.
— Fina ord från K.