Capturing outdoor weddings & maternity portraits in natural light

Kajsa's gravidfotografering i Höllviken

Jag blev jätteglad över att Kajsa bor i mina gamla hemtrakter, stranden i Höllviken är så vacker! Väder och en dramatisk miljö i kontrast till en strålande Kajsa med sin fina gravidmage, gjorde denna gravidfotografering på Kämpingestranden i Höllviken till en magisk upplevelse! Kajsas utvalda långklänningar och den vackra blomsterkransen var en perfekt kombination för spännande gravidporträtt, denna kyliga och blåsiga dag i slutet på april.

Så himla fina bilder, svårt att välja ut favoriter då det var många som blev bra!! Tack så jätte mycket är så himla nöjd!!
— Kajsa efter vår gravidfotografering i Höllviken

Gravidfotografering i Höllviken

Vill du boka en gravidfotografering i Höllviken eller annan plats? Gör en bokningsförfrågan via formuläret så bokar vi en konsultation. Välj ditt upplägg för gravidporträtt här. Välkommen till Seos Fotografi!

Vanligtvis fotograferar jag i Malmö eller Höllviken med närheten till stranden eller vass, torrt gräs, fält eller dylikt. Jag fotograferar på fredagar eller helger på förfrågan. Övriga Skåne eller andra spännande förslag?
Google, Facebook eller en rekommendation?

Kajsas fina blomsterkrans med eukalyptusblad och krämvita rosor hade duktiga Hanna som äger Bara Blommor i Malmö gjort speciellt till vår gravidfotografering. Stort tack för fin blomsterkonst!