Gravidfotografering i Skåne

När får ni äntligen mötas? Fånga nuet medan ni längtar efter er nya familjemedlem. En gravidfotografering blir ett ovärderligt minne. En stund bara för dig, stråla ikapp med fina magen på en magisk plats. Partner och syskon välkomnas såklart. Boka er gravidfotografering i Skåne - vår, sommar, höst eller vinter. En trygg och minnesvärd upplevelse och vackra bildminnen!

Gravidfotografering utomhus i klänning & krans

Jag erbjuder gravidfotograferingar utomhus med det lilla extra. Jag älskar att fotografera mina blivande mammor i vackra miljöer som på stranden, eller vid en vacker äng eller i skogsmiljö. Var vill du bli fotograferad? Med mig som gravidfotograf får du en trygg och härlig fotoupplevelse, oavsett väder. Är det blåsigt eller kallt fotar vi i omgångar med regelbundna pauser, varm dryck och värmepåsar att fästa i kläderna, supersmidiga och ger värme till dig och lilla babyn i magen. Välkommen med din bokning, vi hörs då för att stämma av frågor, fotoplats, klänning och blommor till kransen. Scrolla ner och boka:

Gravidfotografering pris

Välj mellan mina populära gravidfotograferingar utomhus eller boka en hemma hos-session. Vardagslyx utförs i vacker natur miljö här i Västra Ingelstad och du väljer din klänning hos mig innan. Magic Mama är en lyxig gravidfotografering i Skåne för dig som önskar mer, vi börjar med en konsultation där du får prova klänningarna och svar på alla frågor, samt väljer design till kransen.

Vardagslyx

2 995 kr inkl moms

  • mysig fotostund ute

  • 10 bilder som minne

  • fin lantlig naturmiljö

  • lån av gravidklänning

Magic Mama

5 500 kr inkl moms

  • Exklusiv gravidfotografering

  • Alla bra bilder ingår som minne

  • Eleganta gravidklänningar

  • Unik blomsterkrans till dig

  • Ta gärna med din partner

  • Fine Art förstoring ingår

Tack snälla för superfina gravidbilder!
Kunde inte varit nöjdare. Ett sånt otroligt minne för livet.
— Fina ord från Kajsa

Boka gravidfotografering:

Hej fina du! Här kan du boka din gravidfotografering, den blir en upplevelse speciellt anpassad till dig. För att hålla hög kvalité varje gång har jag valt att göra ett begränsat antal gravidfotograferingar per år. Välkommen med din bokning här:

Fältet är valfritt att fylla i.

Gravidfotografering på Ribban

Helen's gravidfotografering på Ribban, Ribersborgsstranden i Malmö var väldigt härlig med gott humör och härliga gravidbilder. Den här gravidfotograferingen påbörjades vid Öresundsparken och avslutades sedan på en av bryggorna och i sanden på Ribban, stranden bjöd på väldigt fint motljus och kvällssol och resultatet blev riktigt fina ögonblick där vi fick hitta lugnet på en ibland stormig plats. Helen ville gärna ta en bild med ett hjärta på magen, som hon ville hänga upp på väggen därhemma, bredvid en liknande bild från sin första graviditet. Så mysigt!

Louise & Christo: Gravidporträtt Höllviken

Louise blev jätteglad över att jag hade hittat en helt ny fotoplats till hennes gravidporträtt som skulle äga rum på två olika platser, den första ute på ett fantastiskt vackert naturreservat nära Höllviken. Louise och hennes Christo träffades i Sydafrika, och även om vi inte kunde ta oss dit denna gång, kändes platsen just idag lite mer speciell än vanlig svensk natur i kvällssol. Magiskt!

Gravidporträtt med parfotografering

Efter Louise vackra gravidporträtt vid naturreservatet, först enskilt och sedan med sin partner Christo, tog vi oss vidare till dagens andra fotoplats. Efter ett ombyte till en ny gravidklänning avslutade vi med en romantisk parfotografering på stranden i Höllviken. Jag älskar verkligen att fotografera blivande mammor, gravida med första barnet eller syskon. Det är verkligen en speciell tid av glädje och kärlek. Och jag blir så glad när jag får så fina ord och recensioner av er efter våra magiska gravidfotograferingar! TACK <3

Så himla fina bilder, svårt att välja ut favoriter då det var många som blev bra!! Tack så jätte mycket är så himla nöjd!!
— En nöjd blivande mamma efter vår gravidfotografering

Gravidfotografering i Malmö på Ribban

Sofias Gravidfotografering i Malmö. I Öresundsparken och på Ribban i Malmö vid stranden i motljus. En underbar gravidfotografering med flera vackra miljöer och närheten till naturen, med en stor och romantisk bukett som ett fång ängsblommor i bohemisk stil. Det blev mycket skratt och tid för att skapa vackra bilder och minnen från Sofias tid som gravid, blivande mamma.

Gravidfotografering i Öresundsparken

Först ut gick vi till Öresundsparken med vacker hängande tårpil, en helt underbar miljö som jag är mer än tacksam över att ha här i Malmö. Helt utan att behöva åka till södra delen av USA... Sofia strålade med bebismagen och sin långklänning och hårsvallet som hon hade fixat hos en frisör precis innan vår fotografering. Jag älskar mjuka lockar!

Resultatet var över all förväntan! Jasmin är professionell och gjorde fotograferingen till ett härligt minne.
— Sofia's fina ord efter vår fotografering

Gravidfotografering utomhus i Malmö

Sofia var så vacker under sin gravidfotografering i Öresundsparken, senare fotade vi även på stranden i Malmö. Hon valde två olika långklänningar att framhäva den fina gravidmagen i. Sofia hade även ett vackert hårsmycke i glas som hon lånade av mig. Sedan fick hon en härligt gosig sjal att vira in sig i när det blev lite kallare.

Jasmin fotograferade mig och min man när vi väntade vårt första barn. Resultatet var över all förväntan! Jasmin är professionell och gjorde fotograferingen till ett härligt minne.
— Sofia efter par- & gravidfotograferingen

Parfotografering på stranden i Malmö

En kärleksfull parfotografering i motljus på stranden med Alex och Sofia som blivande föräldrar här hemma på Ribban i Malmö. Efter Sofias gravidfotografering bokade vi även in extra utrymme där Sofia och hennes man Alex fick kvalitetstid tillsammans framför kameran i vackert motljus på stranden. Jag tycker det är supermysigt att fotografera parporträtt i solnedgången på stranden. Romantiskt och betydelsefulla minnen för båda blivande föräldrar!

Blomsterkrans till din gravidfotografering

När du bokar en gravidfotografering med mig ingår lån av en vacker gravidklänning och en fin blomsterkrans av äkta blommor. Det här måste ha varit den mest fantastiska blomsterkrans jag har fått glädjen att arbeta med. En ögontjänare ihop med vackra Helen i de fina långklänningarna hon valde att låna till denna gravidfotografering.

blomsterkrans-gravidfotografering-seos-fotografi-2.jpg

Gravidfotografering med parporträtt

Fina Sofie och Jesper väntar sitt första barn och valde en kombinerad gravidfotografering med parporträtt. Efter Sofies make up och hårstyling började vi först med tid för två och parporträtt tillsammans med fina bebismagen. Sedan fortsatt vi med Sofie, iklädd vacker gråblå långklänning i tyll och en fantastisk blomsterkrans från min älskade florist Sophie.

Boka en mysig gravidfotografering:

Bevara den finaste tiden på väg mot föräldralivet, boka en par-gravidfotografering, varför inte på stranden på Näset eller vid bryggan på Ribersborg i Malmö?

Gravidfotografering utomhus på bryggan

Jag älskar motljus men på andra plats kommer definitivt molnigt gärna lite mer mulet väder. Det ger superfint ljus och en härligt rustik känsla på bilderna. En superfin kontrast till den eleganta looken med långklänningen och blomsterkransen. Det var förvånansvärt milt väder men senare kompletterade vi med sköna värmepåsar. Vi tog även en hel del pauser samt en härlig picknick med varm choklad och te, iklädda våra vinterjackor på en gosig filt på stranden... Underbart! Om du vill veta mer om att boka din egen gravidfotografering kan du skriva till mig nedan.

Hår & Make up till dig

Min duktiga kollega Cecilia Tram stod för hår och make up samt assisterade mig efter. Boka henne, hon är underbar! Bor du i Malmö kommer hon dessutom hem till dig innan dina gravidporträtt! Lyxigt <3

Gravidporträtt ute på vintern?

Behind the scenes & Tips. Går det att göra gravidfotografering utomhus på vintern? Självklart, med rätt tillbehör & några tricks på vägen! Läs mina tips för gravidporträtt i kylan här & följ med bakom scenerna på en av mina fotograferingar på stranden - i december!

Varje årstid har sin charm & i Sverige är det ju ofta ganska kallt, så det är viktigt för mig att mina mommies to be har det så behagligt som möjligt när vi tar gravidfoton, även de kallare dagarna på året. Även om det inte snöar kan det särskilt vid kusten vara riktigt blåsigt & kallt. Mulet väder stoppar mig ju aldrig, det ger superfint ljus! Men kylan kan, särskilt efter en längre tid utomhus bli lite påfrestande. Därför älskar jag att värmekuddar av alla dess slag, som dessa värmepåsar från Cool Stuff. Sedan många lager av varma kläder som lätt kan tas av och på igen.

Tack till dig Sofie som höll humöret uppe hela vägen. Nu är lille August här. <3

Varma kläder, té & pauser

Jag fotograferar ju mina gravida kunder utomhus, & eftersom jag alltid fotograferar i långklänning så kan de enkelt ha på sig varma tights & tjocka strumpor & rejäla skor under, det syns ju inte på bilderna! Supersmidigt :-) Sedan fotograferar vi i intervaller men många pauser, då finns det tid att värma upp sig, vila mellan "scenerna" som jag kallar det & såklart dricka varm choklad eller te!

Gravidfoton ute i december?

På Sofies gravidfotografering på stranden i december var min duktiga Make Up-artist Cecilia med som assistent. Det var guld värt. Då kunde hon bättra på sin styling under fotograferingen, helt enligt önskemål. Sedan var hon också alltid bara någon meter ifrån Sofie så att hon närsomhelst kunde få kofta, jacka, vantar, varm dryck mm. Dubbelt bra för er blivande mammor alltså. Bokar ni Cecilia för styling inför er gravidfotografering kanske ni har turen att få med henne som assistent! :-) 

Trygg fotosession, året runt

Vi var ett grymt team! Vi satte oss till & med ner på en skön filt & tog en picknick med fika innan de sista två scenerna. Superkul & mysigt :-) Tveka inte att boka upp dig för gravidporträtt i oktober, november, december, januari, februari eller mars. Det kommer bli en rolig upplevelse som ger dig vackra bildminnen av din tid som gravid blivande mamma. Boka din egen fotografering, fyll i mitt snabbformulär!

 
Gravidfotografering+stranden+med+Seos+Fotografi+Vellinge+kommun