Bevarar era minnen kärlek, glädje och livet

Gravidfotografering utomhus

En gravidfotografering är ett underbart minne av din tid som blivande mamma. Du och fina magen blir fotograferade i vacker långklänning som du får låna av mig och en fantastisk blomsterkrans som görs enbart till dig. Det blir en så fin kontrast med den svenska naturen. Jag har utvalda favoritplatser i Malmö och Höllviken och besöker även gärna din ort i Skåne.

Gravidfotografering i klänning & krans

I din gravidfotografering ingår 10 redigerade bilder och du kan självklart välja fler, enligt önskemål. Pris för gravidporträtt, 10 bilder, klänningslån, krans och din gåva ser du längre ner. Gåva! Som bonus får du en förstoring av din favoritbild. En tavla att hänga på väggen!

Välkommen med din bokning för BF 2018, även vår och sommar. -

 

Gravidfotografering Guld

  • Gravidfotografering i fin miljö 
  • lån av eleganta långklänningar 
  • vacker blomsterkrans till dig
  • 10 digitala bilder som minne
  • din favoritbild som förstoring
 4 500 kr
Betala via Swish eller faktura.
...det kändes avslappnat och naturligt under fotograferingen och bilderna blev så fina...
— Sagt om gravidfotografering med Seos Fotografi
 
 

Bokning: Gravidfotografering 2018

Gravidfotograferingar görs vanligtvis från graviditetsvecka 30. Jag rekommenderar att du gör din förfrågan i god tid. Du kan enkelt välja klänningar i mitt digitala galleri eller prova här på plats.

Månad för bebisens beräknade födsel
Här kan du välja extra bilder eller alla redigerade bilder .
Så himla fina bilder, svårt att välja ut favoriter då det var många som blev bra!
— Kajsa om sin gravidfotografering i Höllviken

Lyxa till det innan din gravidfotografering

Mina kunder fixar ofta sin egen make up och stylar håret i mjuka lockar eller vågor innan sin gravidfotografering. Om du gärna vill skämma bort dig lite extra genom att boka in dig på make up & hårstyling innan din gravidfotografering rekommenderar jag gärna någon jag tidigare anlitat till mina fotokunder. Räkna med 1000 kr för make-up & hårstyling (1,5 tim).

Babyshower-present: Gravidfotografering

En gravidfotografering är en perfekt babyshower-present. Ge ett fint minne till någon du tycker väldigt mycket om. Dela på gåvan flera stycken så kan ni lägga ihop till ett helt fantastiskt minne! En förstoring på favoritbilden till blivande mamman ingår som gåva!