För ögonblick värda att minnas

Gravidfotografering i Skåne

När får ni äntligen mötas? Fånga nuet medan ni längtar efter er nya familjemedlem. En gravidfotografering blir ett ovärderligt minne. En stund bara för dig, stråla ikapp med fina magen på en magisk plats. Partner och syskon välkomnas såklart, jag fotar mest i Skåne, läs mer om gravidfotograferingar med mig nedanför:

Gravidfotografering utomhus

Jag erbjuder gravidfotograferingar alla årstider och i hela Sverige samt utomlands på förfrågan. Jag älskar att fotografera mina blivande mammor i vackra miljöer - strand, äng, berg eller skog. Var vill du bli fotograferad? Jag fotograferar gravidporträtt året runt. Är det blåsigt eller kallt fotar vi i omgångar med regelbundna pauser. Vi tar även med oss varm dricka, filtar och värmepåsar att fästa i kläderna som ger värme till dig och lillis i magen. Välkommen med din bokning!

Gravidfotografering

Välj mellan en gravidfotografering utomhus eller en mysig hemma hos-fotografering i trygg hemmiljö. Kombinera gärna även med fina boudoirbilder enligt önskemål!

  • Äkta blomsterkrans till dig

  • Lån av speciella klänningar

  • 20 bästa bilderna redigerade

  • 1 valfri förstoring 30x40 cm

4 795 kr inkl moms
Ord pris 4 995 kr

Lyxiga tillval

  • Bildpaket 50 bilder, 2 500 kr

  • Rökpatroner pastell, 250 kr

  • Make up & hår, 1 500 kr

Inför din gravidfotografering

När du har gjort en bokningsförfrågan för din personliga gravidfotografering är du välkommen hit för att få svar på alla frågor och lite härlig fika och planering. Då får du även prova alla gravidklänningar och välja dina favoriter till din fotografering. Och så får du även se exempel på en Fine Art-tavla, som ingår när du bokar gravidfotografering med mig.

Låna till dina gravidporträtt

En elegant klänning kan göra dina gravidporträtt lite mer speciella. I din fotografering ingår lånet av långklänningar som är speciellt gravidanpassade (finns i storlek 36 till 46). Jag har ett urval av eleganta men bekväma klänningar som passar till olika miljöer. Även en skön stickad sjal som du kan svepa in dig i! Till galleriet.

Blomsterkrans & Hårsmycken

När vi stämmer av inför din gravidfotografering kommer vi även prata om kransens färger och utseende. Blomsterkransen görs speciellt till dig, i slät eller maffig design enligt önskemål. Det finns även accessoarer som ett vackert bohemiskt hårsmycke att låna.


Gör din bokningsförfrågan

Boka din gravidfotografering i god tid. Vi planerar in dig till en dag när du är i vecka 27 till 35. Jag gör varje gravidfotografering till en speciell upplevelse och har därför valt att ta in ett begränsat antal bokningar per år. Hjärtligt välkomna!

Fältet är valfritt att fylla i.
Tillval:
Tack snälla för superfina gravidbilder!
Kunde inte varit nöjdare. Ett sånt otroligt minne för livet.
— Fina ord från K.

Sofie’s gravidfotografering i Höllviken

Sofie's gravidfotografering i tallskogen och stranden i Höllviken. Sofie bar en fantastisk vit långklänning med böljande vita armlängder, den kändes som gjord för henne. Den långa gravidklänningen passade henne perfekt och gav en mystisk sagostämning under gravidfotograferings första stopp i skogen vid stranden i Höllviken. Sofie bjöd verkligen på sig själv, det här är en gravidfotografering jag kommer minnas som en härlig stund med mycket skratt och roliga poser, där vi även fångade lugnet och glädjen över det efterlängtade miraklet...

Parfotografering med blivande föräldrar

Senare gick vi ner till stranden och då fick Sofie även ha på sig den fina kransen som var ordnad till hennes gravidfotografering. Det var lite grumligt väder så det blev en väldigt spännande kontrast till de söta och fina blommorna och den böljande klänningen. I slutet gjorde vi även en parfotografering med båda blivande föräldrar, där Sofie och hennes Fredrik blev fotograferade på stranden och i en mysig skyddad del av stranden intill havet. Så fina ögonblick mellan de blivande föräldrarna som väntade på att få välkomna sitt efterlängtade barn till världen!

Mina tankar efter denna parfotografering och gravidfotografering med Sofie och Fredrik: Detta var en fotografering jag kommer minnas som en efterlängtad och härlig stund, med mycket skratt och roliga poser där vi fångade både den långa längtan efter miraklet och glädjen över att det snart var dags att bli tre.

Kajsa's gravidporträtt på stranden, Näset

Läs om Kajsas mysiga gravidfotografering på stranden i Höllviken. Jag blev jätteglad över att Kajsa bor i mina gamla hemtrakter på Näset, stranden i Höllviken är så vacker! Kajsas utvalda långklänningar och den vackra blomsterkransen var verkligen en perfekt kombination för spännande gravidporträtt, denna kyliga och blåsiga dag.

Gravidporträtt Kämpingestranden

Väder och en dramatisk miljö i kontrast till en strålande Kajsa med sin fina gravidmage, gjorde gravidfotograferingen på Kämpingestranden och i skogsmiljö till en magisk upplevelse! Se Kajsa's fina hälsning till mig efter att hon hade fått sina gravidporträtt.

Så himla fina bilder, svårt att välja ut favoriter då det var många som blev bra!! Tack så jätte mycket är så himla nöjd!!
— Kajsa efter sin gravidfotografering i Höllviken

Louise & Christo’s gravidfotografering

Louise blev jätteglad över att jag hade hittat en helt ny fotoplats till hennes gravidfotografering som skulle äga rum på två olika platser, den första ute på ett fantastiskt vackert naturreservat nära Höllviken. Louise och hennes Christo träffades i Sydafrika, och även om vi inte kunde ta oss dit för denna gravidfotografering, kändes denna plats just idag lite mer speciell än vanlig svensk natur i kvällssol.

Gravidporträtt ute & parfotografering

Efter Louise vackra gravidporträtt på naturreservatet, först enskilt och sedan med sin partner Christo tog vi oss vidare till dagens andra fotoplats. Efter ett ombyte till en ny gravidklänning avslutade vi med en romantisk parfotografering på stranden i Höllviken. Jag älskar verkligen att fotografera blivande mammor, gravida med första barnet. Det är verkligen en speciell tid av glädje och kärlek. Och jag blir så glad när jag får så fina ord och recensioner på min Facebooksida efter vår fotografering!

Så himla fina bilder, svårt att välja ut favoriter då det var många som blev bra!! Tack så jätte mycket är så himla nöjd!!
— En nöjd blivande mamma efter vår gravidfotografering

Babyshower Presenttips

Söker du efter tips på en bra present till Babyshower? Lägg ihop till en uppskattad present hela gänget och ge din gravida syster, vän eller kollega en helt oförglömlig upplevelse i present på hennes Babyshower: En gravidfotografering i vacker miljö och fantastiska minnen av tiden som gravid, full av kärlek, förväntan och längtan inför bebisens ankomst.

Babyshower-present: Gravidfoton

Blivande mamman får låna en vacker långklänning och kan bära en blomsterkrans av äkta blommor, sedan fotograferar vi härliga gravidporträtt i naturligt ljus. Dessutom ingår en fin gåva som bonus: en förstoring av favoritbilden från gravidfotograferingen. Du kan köpa ett presentkort här, från 750 kr.

Babyshower i Skåne: Rabattkod

Om ni ska hålla en Babyshower i Skåne län och söker efter en duktig och engagerad eventkoordinator, kan jag tipsa om min samarbetspartner Linda på WE FIX Party Planning. Det ingår koordinator, dekoration, lekar, blöjtårta och gåva till gästerna, enligt önskemål. Allt för en stressfri babyshower, en överraskning för den blivande mamman och alla fina gäster som vill fira ankomsten av den nya babyn och lyckönska den blivande familjen. Ange SEOSFOTO vid bokning och få 10% rabatt på alla tjänster på We FIX hemsida här. Varsågoda hjärtan!


Sofias gravidfotografering på Ribban

Sofias Gravidfotografering i Malmö. I Öresundsparken och på Ribban i Malmö vid stranden i motljus. En underbar gravidfotografering med flera vackra miljöer och närheten till naturen, med en stor och romantisk bukett som ett fång ängsblommor i bohemisk stil. Det blev mycket skratt och tid för att skapa vackra bilder och minnen från Sofias tid som gravid, blivande mamma.

Gravidporträtt i Öresundsparken

Först ut gick vi till parken och mitt favoritträd som jag kallar för Southern tree. En helt underbar miljö som jag är mer än tacksam över att ha här i Malmö. Helt utan att behöva åka till södra delen av USA... Sofia strålade med bebismagen och sin långklänning och hårsvallet som hon hade fixat hos en frisör precis innan vår fotografering. Jag älskar mjuka lockar!

Resultatet var över all förväntan! Jasmin är professionell och gjorde fotograferingen till ett härligt minne.
— Sofia's fina ord efter vår fotografering

Gravidfotografering på Ribban

Sofia var så vacker under sin gravidfotografering på stranden här i Malmö. Hon valde två olika långklänningar att framhäva den fina gravidmagen i. Sofia hade även ett vackert hårsmycke i glas som hon lånade av mig. Sedan fick hon en härligt gosig sjal att vira in sig i när det blev lite kallare.

Boka din gravidfotografering:

Bevara den finaste tiden före mammalivet, boka din egen gravidfotografering.

Jasmin fotograferade mig och min man när vi väntade vårt första barn. Resultatet var över all förväntan! Jasmin är professionell och gjorde fotograferingen till ett härligt minne.
— Sofia efter par- & gravidfotograferingen

Blivande föräldrar: Alex & Sofia

En kärleksfull parfotografering i motljus på stranden med Alex och Sofia som blivande föräldrar här hemma på Ribban i Malmö. Efter Sofias gravidfotografering bokade vi även in extra utrymme där Sofia och hennes man Alex fick kvalitetstid tillsammans framför kameran i vackert motljus på stranden. Jag tycker det är supermysigt att fotografera parporträtt i solnedgången på stranden. Romantiskt och betydelsefulla minnen för båda blivande föräldrar!

Helen's gravidfotografering på Ribban

Helen's gravidfotografering på Ribersborgsstranden i Malmö var väldigt härlig med gott humör och härliga gravidbilder. Den här gravidfotograferingen påbörjades vid Öresundsparken och avslutades sedan på en av bryggorna och i sanden på Ribban, stranden bjöd på väldigt fint motljus och kvällssol och resultatet blev riktigt fina ögonblick där vi fick hitta lugnet på en ibland stormig plats. Helen ville gärna ta en bild med ett hjärta på magen, som hon ville hänga upp på väggen därhemma, bredvid en liknande bild från sin första graviditet. Så mysigt!

Blomsterkrans till gravidfotografering

När du bokar en gravidfotografering med mig ingår lån av en vacker gravidklänning och en fin blomsterkrans av äkta blommor. Det här måste ha varit den mest fantastiska blomsterkrans jag har fått glädjen att arbeta med. En ögontjänare ihop med vackra Helen i de fina långklänningarna hon valde att låna till denna gravidfotografering.

Gravidfotografering med parporträtt

Fina Sofie och Jesper väntar sitt första barn och valde en kombinerad gravidfotografering med parporträtt. Efter Sofies make up och hårstyling började vi först med tid för två och parporträtt tillsammans med fina bebismagen. Sedan fortsatt vi med Sofie, iklädd vacker gråblå långklänning i tyll och en fantastisk blomsterkrans från min älskade florist Sophie.

Boka en gravidfotografering med mig:

Bevara den finaste tiden före mammalivet, boka din egen gravidfotografering på bryggan vid Ribban, Ribersborgsstranden i Malmö. Välkommen till Seos Fotografi!

Gravidfotografering utomhus

Jag älskar motljus men på andra plats kommer definitivt molnigt gärna lite mer mulet väder. Det ger superfint ljus och en härligt rustik känsla på bilderna. En superfin kontrast till den eleganta looken med långklänningen och blomsterkransen. Det var förvånansvärt milt väder men senare kompletterade vi med sköna värmepåsar. Vi tog även en hel del pauser samt en härlig picknick med varm choklad och te, iklädda våra vinterjackor på en gosig filt på stranden... Underbart! Om du vill veta mer om att boka din egen gravidfotografering kan du skriva till mig nedan.

Hår & make up till dig

Min duktiga kollega Cecilia Tram stod för hår och make up samt assisterade mig efter. Boka henne, hon är underbar! Bor du i Malmö kommer hon dessutom hem till dig innan dina gravidporträtt! Lyxigt <3

Gravidfoto utomhus på vintern!

Behind the scenes & Tips. Går det att göra gravidfotografering utomhus på vintern? Självklart, med rätt tillbehör & några tricks på vägen! Läs mina tips för gravidporträtt i kylan här & följ med bakom scenerna på en av mina fotograferingar på stranden - i november!

Varje årstid har sin charm & i Sverige är det ju ofta ganska kallt, så det är viktigt för mig att mina mommies to be har det så behagligt som möjligt när vi tar gravidfoton, även de kallare dagarna på året. Även om det inte snöar kan det särskilt vid kusten vara riktigt blåsigt & kallt. Mulet väder stoppar mig ju aldrig, det ger superfint ljus! Men kylan kan, särskilt efter en längre tid utomhus bli lite påfrestande. Därför älskar jag att värmekuddar av alla dess slag, som dessa värmepåsar från Cool Stuff. Sedan många lager av varma kläder som lätt kan tas av och på igen.

Tack till dig duktiga Sofie som höll humöret uppe när vi tog dina fina bilder. Nu är lille August här. :-)

Varma kläder, té & pauser

Jag fotograferar ju mina gravida kunder utomhus, &eftersom jag alltid fotograferar i långklänning så kan de enkelt ha på sig varma tights & tjocka strumpor & rejäla skor under, det syns ju inte på bilderna! Supersmidigt :-) Sedan fotograferar vi i intervaller men många pauser, då finns det tid att värma upp sig, vila mellan "scenerna" som jag kallar det & såklart dricka varm choklad eller te!

Gravidfotografering ute i november

På Sofies gravidfotografering på stranden i november var min duktiga Make Up-artist Cecilia med som assistent. Det var guld värt. Då kunde hon bättra på sin styling under fotograferingen, helt enligt önskemål. Sedan var hon också alltid bara någon meter ifrån Sofie så att hon närsomhelst kunde få kofta, jacka, vantar, varm dryck mm. Dubbelt bra för er blivande mammor alltså. Bokar ni Cecilia för styling inför er gravidfotografering kanske ni har turen att få med henne som assistent! :-) 

Trygg fotografering, även på vintern!

Vi var ett grymt team! Vi satte oss till & med ner på en skön filt & tog en picknick med fika innan de sista två scenerna. Superkul & mysigt :-) Tveka inte att boka upp dig för gravidporträtt i oktober, november, december, januari, februari eller mars. Det kommer bli en rolig upplevelse som ger dig vackra bildminnen av din tid som gravid blivande mamma. Boka din egen fotografering, fyll i mitt snabbformulär!