För ögonblick värda att minnas

Seos Fotografi

 

BRÖLLOP

Initiativtagande, lätt att ha att göra med & alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor

GRAVID

Bilderna fångade den kärlek & det lyckorus vi kände inför varandra & bebisen i magen.
— Sofia N
 

En upplevelse

Ögonblick som betyder något för oss bär vi med oss genom livet. Som fotograf är mitt mål att ni ska få tillfälle att stanna upp och få en minnesvärd fotoupplevelse tillsammans.

När jag fotograferar er får ni kvalitetstid på en fin plats. Jag tycker att kombon av kärlek och vackra naturmiljöer är svårslagen. Med stöd från mig får ni naturliga ögonblicksbilder och tid för varandra. Jag söker gärna nya fotoplatser ute i naturen och blir lyrisk när jag hittar det där magiska motljuset innan solen går ner.

Bakom kameran

Fotografen. Bakom Seos Fotografi hittar ni mig, Jasmin Erhorn Söderling, fotograf från Skåne specialiserad inom bröllop och gravid. Min kärlek från Örnsköldsvik och jag träffades på vår utbytestermin i Singapore. Numera bor vi i Västra Ingelstad, Vellinge kommun, så konsultationer sker här eller via Skype.

Min passion. Du hittar mig oftast i närheten av italienska efterrätter eller vår adopterade Border Collie mix Ollie. Jag är verkligen en hundmänniska, när ni bokar mig stöttar ni samtidigt Hundar utan hem och deras arbete med hundar både i Sverige och på Irland.