Fina recensioner från mina kunder

Varje fotografering är en speciell upplevelse. Vi har planerat, har kul tillsammans och när allt klaffar, skapar vi magi i bildform; eller som jag kallar det: Ögonblick värda att minnas. Tack till er alla som tagit er tid att skriva så vänliga ord till mig efter vår fotografering. Jag är glad att vi har lyckats skapa något oförglömligt ihop!

Alex & Sofia, Gravidfotografering på stranden, Malmö / Ribban

Alex & Sofia, Gravidfotografering på stranden, Malmö / Ribban

"Ett härligt minne"

Jasmin fotograferade mig och min man när vi väntade vårt första barn. Resultatet var över all förväntan! Jasmin är professionell och gjorde fotograferingen till ett härligt minne. - Sofia & Alex, Gravidporträtt & Parfotografering
Rebecka & Anders, Öresundsparken i Malmö

Rebecka & Anders, Öresundsparken i Malmö

"Kärlek och lyckorus"

Jag och min sambo fotades när vi väntade barn och vi blev supernöjda! Bilderna fångade verkligen den kärlek och det lyckorus vi kände inför varandra och bebisen i magen. Trevlig, varm och avslappnad fotograf som tog det i vårt tempo. - Gravidfoto, Rebecka & Anders
Viktor & Maria, Bröllopsfotografering på Ven (Hven)

Viktor & Maria, Bröllopsfotografering på Ven (Hven)

"Fantastisk att jobba med"

Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!Viktor & Maria, Bröllopsfotografering på Ven (Hven)
Nyföddfotografering i Trelleborg med William

Nyföddfotografering i Trelleborg med William

"Fångade verkligen nuet"

Fantastiska bilder på vår knappt 10 dagar gamla son, fångade verkligen nuet i ett fantastiskt ljus! 
- Emma med lilla William, Trelleborg

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin