Bröllopsporträtt: Bara vi två

Jag erbjuder fyra olika paket för bröllopsfotografering från 1 timmes porträttfotografering till nio timmars heldagsbröllop. Nedan kan ni läsa mer om porträttfotograferingen för er två.

Bröllopsporträtt 1,5 h: Bara vi två

För er som enbart vill ha bröllopsporträtt från er bröllopsdag rekommenderar jag att boka Bara vi två. Perfekt för borgerlig vigsel i Malmö, som exempelvis efter en vigsel på Stadshuset. Antingen fotograferar jag er vigsel men eller så möts vi efter vigseln, och tar kärleksfulla porträtt utomhus. Era bröllopsporträtt fotograferar vi till exempel i stan eller ännu hellre nära stranden på Ribban eller Västra hamnen.

Önskar ni kärleksfulla bilder tagna i naturligt ljus med närheten till naturen kan ni ange ert förslag på datum och berätta lite mer om er själva, så återkommer jag inom kort. Boka mig här

Vad ingår i bröllopsporträtt 1,5 h?

En 90 minuters fotografering på er bröllopsdag i Malmö eller Höllviken kostar 5 500 kr inklusive tio redigerade bilder i högupplöst digitalt format. Dessutom får ni er favoritbild som en vacker förstoring på Fine Art-fotopapper som del av ert paket.

Önskar ni fler digitala bilder?

Om ni önskar fler kan ni köpa till hela galleriet med redigerade bilder från er fotografering för 3 500 kronor. Detta ger er minst 30 redigerade bilder i högupplöst digitalt format. 

Nygifta!

Nygifta!

På er bröllopsdag eller en annan dag

Porträttfotograferingen kan faktiskt ske på både er bröllopsdag eller valfri dag iklädd era bröllopskläder om ni till exempel vill ta bröllopsfoton på nytt.

Läs mer om alla bröllopsfotopaket på sidan för bröllopsfotografering.

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin