Jag visste redan att Ven var en fantastisk ö att besöka. Nu veta jag även att Ven är en vacker plats att fira bröllop på. Jag älskade naturen omkring som stod i full blom. Gröna ängar, gula rapsfält och blå himmel. Jag hade varit där ett par dagar innan för att reka, och så med hitta de bästa platserna och det där motljuset som jag älskar så mycket. Efter förberedelser och en First look-fotografering i bröllopskläderna på fina gården Nova Harmonia, tog vi den coola golfbilen för att åka och fotografera porträtt före ceremonin, bland raps, åkrar och ängar.

Vigseln ägde rum på Tycho Brahe Museet i en (avkristnad) kyrka som får alla naturvetenskapsentusiaster att tjoa av glädje. Den är supercharmig, komplett med stjärnhimmel i taket. Brudskålen hade Maria och Viktor planerat i Tycho Brahes trädgårdar, en vacker och lummig plats med fin utsikt intill kyrkan. Här fick alla nära och kära vara med och fira brudparet efter att de hade sagt Ja till varandra, i den vackra Renässansträdgården bland fina paviljonger och äppelträd i full blom. Efter brudskålen åkte vi tillbaka med stopp på några andra fina fotoplatser, bland annat Pumpans Café. De trevliga ägarna lät mig fotografera det nygifta paret vid en vacker äng på deras tomt som stod i full och fluffiga maskrosblommor.

Min absoluta favoritplats var dock syrenbuskaget som jag hade planerat att vi skulle stanna vid innan vi åkte till mottagningen och bröllopsmiddagen. som var enastående vackert just för att kvällssolen hade hunnit visa sig och ljuset formligen sipprade över de vackra buskarnas lila blommor. Jag älskar att fotografera bröllopsporträtt i motljus!

Tänk att fotografera mysiga bröllop i liten krets, med så mycket charm som Maria och Viktors försommarbröllop på Ven varje sommar? Jag är verkligen glad att få jobba som bröllopsfotograf. Det var en magisk dag och det är ett minne jag gärna plockar fram om och om igen. Men se för er själva. <3

 

 

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin