För ögonblick värda att minnas

Företagsfotograf i Malmö, Vellinge & Skåne län

Efter förfrågan tar jag nu även uppdrag inom företagsfotografering. Livsstilsfotografering, ögonblicksbilder och miljöbilder som förmedlar atmosfär eller stämning är det jag brinner för. Söker ni efter fototryck eller tavlor så tar jag gärna fram dessa åt er med unika motiv för er verksamhet. Även produktbilder och sociala medier.

Företagsfotografering Vellinge & Malmö

Vad står ni för? Vad är er historia? Vad är viktigt för er? Har ni en historia att berätta och gillar stämningsfulla bilder i en harmonisk miljö? Konsultation ingår vid uppdragsbokning.

Fotograf för företag i Malmö & Vellinge

Kontakta mig så hittar vi en ledig tid till ert uppdrag, oavsett om det är i Malmö, Vellinge eller annan del av Skåne. Ni betalar för den tid som behövs, timpris 800 kr/h och väljer önskat antal bilder till: Från 5 bilder, 500 kr/foto i högupplöst eller webbanpassat digitalt format. Er konsultation ingår vid bokning av uppdrag.

Företagsfotografering

Atmosfär. Förmedla en känsla eller stämning med rätt bild. Vad vill ni att era kunder ska känna när det kommer till er verksamhet?

Produktfotografering

Inspiration. Detaljer. Introducera era produkter med rätt känsla och atmosfär utifrån ert varumärke och er story. Jag har generellt sett en "vintage", mörkare redigering som passar storytelling bäst.

Trycksaker & Bildrättigheter

Bilder som används i print / tryckt marknadsföring eller på större reklamytor förbereds speciellt för tryck och faktureras separat från 2000 kr/bild. Om ni vill köpa bilderna och inte bara rätten att använda dem vid ett tillfälle, kan ni även köpa rättigheterna helt, från 6000 kr/bild. Detta faktureras separat baserat på ungefärligt antal exponeringar, exponeringsytor eller tidningar, affischer mm. Upphovsrätt är hos mig som fotograf om inte annat avtalats.

 

Företagets webbadress eller sociala mediekanal
Typ av uppdrag, behov, format, yta, kampanj, mm
Jag är nog främst rätt fotograf för företag som önskar jobba med detaljer, storytelling och känsla i sin marknadsföring.
— Rätt fotograf för ert företag?
Företagsfotograf Malmö Jasmin Erhorn
foretagsfotograf-reklamfotograf-livsstilsfotograf-malmo-vellinge-skane-seos-fotografi.jpg
produkter-foretagsfotograf-malmo-vellinge-skane-seos-fotografi (2).jpg