För ögonblick värda att minnas

Familjefotografering Skåne

Tid för varandra. Gör en familjefotografering utomhus som familj eller par. Gärna kommer jag även hem till er för en mer avslappnad livsstilsfotografering i er favoritmiljö hemma eller i trädgården. Blir det utomhus ger jag gärna förslag på mysiga platser på stranden, ängar, skog och fält. Med mig får ni umgås och ha kul ihop, det ger härligare minnen!

Jag finns i Vellinge kommun utanför Malmö och fotar i hela Skåne. Vare sig ni är par eller många, även hundar är välkomna. Vi stämmer av alla frågor innan så att ni kan fokusera på att ha roligt ihop och få mysig familjetid tillsammans. Välkomna att göra en bokningsförfrågan nedan:

Familjefotografering i Skåne

  • Familjefotografering utomhus / hemma

  • Par, barn, syskon, husdjur enligt önskemål

  • Kvalitetstid ihop i en härlig miljö utomhus

  • 25 redigerade bilder levereras till er efteråt

  • 1 “Fine Art” fototavla på favoritbilden ingår

6 495 kr

Inkl moms och resa inom Skåne. Betala smidigt via Swish!

Boka er familjefotografering

Berätta lite mer om er, det blir så mycket roligare då!
Välj fotografering eller presentkort.
Tillval
Så himla fina bilder, svårt att välja ut favoriter då det var många som blev bra! Tack så jätte mycket, är så himla nöjd!

Familjefotografering hemma

Efter en varm sommar står hösten för dörren och mysiga tider gör entré... För ett tag sedan gjorde jag en mysig familjefotografering med en nära vän och hennes lille son i deras hem i Helsingborg. Mina favoritbilder blev just favoriter för att jag älskar stämningen i dem, det var så mysigt att bevittna mor och son och deras kvalitetstid samt föreviga denna åt dem som ett minne. Jag brukar ju fotografera utomhus i naturnära läge - men livsstilsfotografering hemma vid familjefotografering var verkligen underbar att testa på, kanske testar igen snart?

Bus, sång och kärlek. Skratt och kvalitetstid mellan mor och son eller för hela familjen. En livsstilsfotografering hemma med hela familjen är ett supermysigt minne! Inspirerad att få vackra minnesbilder ifrån ditt barns första veckor som nyfödd med en newborn-fotografering, eller att dokumentera en dag i livet med en familjefotografering i er trygg hemmamiljö? Boka via formuläret. Välkomna!

Familjefotograf Seos Fotografi

En familjefotografering är en kärleksfull, mysig, busig, kul och avslappnad stund med kvalitetstid för hela familjen. Vi anpassar upplägget utifrån hur ni är som familj. Vill ni ta med er en picknick eller jaga varandra på stranden i Höllviken, Skanör eller Falsterbo? Leka i er trädgård i Malmö under en “hemma hos”-fotografering med lifestyle-tema? Blåsa såpbubblor och busa på en äng i Vellinge? Eller bjuda in mig till en annan ort i Skåne eller Sverige? Jag fotograferar även utomlands på förfrågan.

Varje familj är unik och därför får ni även ett unikt minne av just er familjefotografering utomhus. Era bästa familjebilder och en valfri förstoring av er favoritbild att hänga på vägen hemma ingår. Och just det, ni kan även välja att ta syskonbilder eller parfoton samtidigt. Hundar välkomna! Skriv till mig och berätta mer om er alla, så bokar vi in en minnesvärd stund för dig och din älskade familj! Vi fotograferar hemma hos er eller utomhus, året runt. Boka genom att fylla i mitt formulär här på sidan. Välkomna!

Jasmin är förberedd, kreativ
och mjuk med direktiv & bemötande.