För ögonblick värda att minnas

Bröllopsfotograf i Skåne

Bröllopsfotografering i Skåne län. Planerar ni ett personligt bröllop för att fira att ni väljer att gå genom livet tillsammans? Vad drömmer ni om? Ett rustikt, elegant bröllop eller romantisk utevigsel med era närmaste? Bröllopsporträtt där naturen omfamnar er? Fest i en lada? Härlig musik? Massor av blommor? Lägg till alla ni håller kär, massor av god mat och varför inte husdjuren? Läs vidare och se om vi kan bli en perfect match!

Jag fotograferar personliga bröllop med det lilla extra; gärna även utomhus. Men mest av allt är det avgörande att vi klickar som personer. Varför? Jag tar enbart på mig ett fåtal bokningar varje år, och er bröllopsfotografering måste ju bli en härlig upplevelse! Ni förtjänar att få känna er lugna och trygga med ert val av fotograf, så att ni kan vara avslappnade framför kameran. Det är så de bästa ögonblicken fångas, oavsett om det bara är ni två eller om ni har med er alla ni känner och älskar. Skriv till mig och berätta när ni vet att ni gillar min bildstil och vill veta om jag är ledig på just er dag, så träffas vi och pratar bröllopsplaner. Gör en förfrågan:

Vad är er största önskan för dagen då ni säger ja till varandra? Vilka ögonblick är viktigast? Berätta mer när ni fyller i mitt formulär. Om jag är ledig på er dag tar vi en fika eller ett Skype-möte och ser om vi klickar!

Om jag är ledig: Er bokning bekräftas när ni har betalat bokningsavgiften, 25% av totala avgiften, då är datumet låst till er, yay! Utanför Skåne tillkommer övernattning. Utomlands tillkommer flygkostnad och två övernattningar, i övrigt ingår resan. Villkor


Er bröllopsfotograf: Investering

Vilka stunder önskar ni att bevara från er bröllopsdag? Bestäm antal timmar utifrån de moment ni önskar bevara: Förberedelser, First Look, Porträtt före vigsel, Vigsel, Gratulationer, Brudskål, Porträtt efter vigsel, Mottagning, Middag, Kvällsporträtt i motljus, Tal, Fest, Familjen och vännerna. Räkna med 45-60 min/delmoment. Er investering beror på vilken omfattning av bröllopsfotografering ni önskar. Priset för mitt vanligaste paket om 4 timmars fotografering är 14 995 kr, då ingår First look, porträtt och vigsel samt gratulationer eller brudskål, m fl beroende på ert dagsschema. Porträtt efter vigsel gör jag gärna med, då smyger vi iväg en stund så ni får känna in stunden och njuta av att vara nygifta bara ni två.

Önskar ni fotografering från förberedelser medan bruden och brudgum (eller valfri annan härlig kombination) gör sig redo och alla moment efter det ända till middagen kan ni istället boka 6 timmar, er investering blir 19 995 kr. Och tips: Bokar ni mig på sommaren är det supermysigt att smyga iväg från middagen en stund för en fin motljusfotografering under golden hour innan solen går ner. Ett unikt upplägg för er: Jag bygger gärna ett upplägg speciellt för er dag, från porträtt till heldag. Välkomna!

Bröllopsfotograf ifrån Skåne

Jag fotograferar bröllop där ni finns. Jag utgår ifrån sydvästra Skåne och bor i Vellinge kommun utanför Malmö. Jag bokas för bröllopsfotograferingar i Skåne, på Ven, i Småland, till och med Höga Kusten / Örnsköldsvik där bonusfamiljen bor, samt utomlands på förfrågan. Hörde jag bröllop på Mallorca 2019/2020? Count me in! Inför varje bröllopsfotografering ingår en konsultation på plats eller via Skype. Då har vi gott om tid för att prata om upplägget för just er bröllopsdag och ni får svar på alla frågor.

Förfotografering inför dagen

Vi gör även en avslappnad och mysig förfotografering där ni får vänja er vid att stå framför kameran innan er stora dag. Jag levererar runt 50 redigerade bilder per bokad timme. Vid större bokningar tar jag även med en duktig assistent. Njut, jag fångar dagen åt er! Nu börjar ni ert nästa kapitel i livet tillsammans! Era bilder kommer vara leveransklara efter 2 till 4 veckor efter bröllopsdagen. Er favoritbild från vår fotografering blir till er tavla som ingår i ert bröllopspaket.

Om jag inte är tillgänglig på er bröllopsdag: Jag har ett stort nätverk av fantastiska kollegor, kanske en av mina kollegor blir just er drömfotograf istället? Yay!

Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv.
Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor, förfotografering på Sofiero och bröllopet på ön Ven.

Investera i värdefulla minnen

Er bröllopsfotograf är er investering i värdefulla minnen från er bröllopsdag. Precis som ni två och er story så kommer även ert bröllop, vare sig det blir i Skåne, Småland eller Örnsköldsvik att vara unikt, fyllt med härliga minnen, skratt och kärlek, i sällskap av de som betyder mest för er. Jag tar gärna fram ett upplägg speciellt för er. Skriv till mig så bokar vi en fika och hittar ett upplägg för just ert bröllop! Om ni inte bor i närheten hörs vi alla på Skype. Önskar ni även boka videograf till hela bröllopet kan jag rekommendera en av mina duktiga kollegor.

Förfotografering & Reka

Låt oss ha kul redan innan bröllopet men en härlig fotostund där ni får umgås och få kvalitetstid framför kameran samt får fina bilder som minne för er två; dessa får ni gärna använda till Save the date-kort eller er inbjudan - ännu en anledning att vara ute i god tid när ni väljer er bröllopsfotograf! Vid tillfälle möter jag er gärna på vigselplatsen för att reka och stämma av med er samtidigt.

Förlovning på Slott Sofiero

Såhär mysiga förlovningsporträtt blev det under min förfotografering med härliga Viktor och Maria på slottet Sofiero i Helsingborg bland körsbärsträd och vitsippor tidigare i vår! De bokade mig som bröllopsfotograf och då ingår en sådan här porträttfotografering för att mina par ska få vänja sig vid kameran och för att vi ska få en chans att jobba ihop i god tid före bröllopet.

Save the date-fotografering

Vi passade också på att ta lite Save The Date-fotografier med deras bröllopsdatum. Save the date-fotografering och Save the date-kort är en rolig idé, om ni vill meddela era nära och kära att hålla ert bröllopsdatum ledigt innan alla detaljer, som kommer med den officiella bröllopsinbjudan senare är färdiga. Viktor och Marias charmiga bröllop på Ven (Hven) fotograferade jag i slutet på maj, åh denna underbara ö!

Boka er förlovningsfotografering

Förlovningsfotografering. Vill ni också ha era parporträtt eller förlovningsporträtt fotograferade på slott Sofiero i Helsingborg? Eller en annan fin plats i Skåne? Boka mig som bröllopsfotograf så ingår en förfotografering även till er. Välkomna!

Tack för att du var med på vår dag. Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!
— Maria & Viktor, Bröllopsfotografering på Ven

Bröllop utomlands?

Är ni superkära, älskar att pussas och kramas och vill gifta er utomlands med naturen omkring er? Drömmer ni om att rymma till en vacker plats bara ni två med en hemlig vigsel eller att ha bröllop utomlands med alla nära och kära? Berätta mer!


Hitta rätt bröllopsfotograf

Er bröllopsdag är en av de viktigaste dagarna i livet. Gå inte miste om de små och stora stunderna som är betydelsefulla. Nedan har jag samlat 4 bra tips (samt bonustips!) som kan vara bra att stämma av när ni ska hitta rätt bröllopsfotograf.

4 tips för att hitta rätt bröllopsfotograf:

1. Planering och önskemål

Skriv ner era önskemål och planera er budget. Lägg sedan undan pengatänket och boka möten med ett par fotografer som känns som om de skulle kunna vara rätt för er.

2. En bildstil som är "ni"

Välj en fotograf vars bilder ni tycker om. Varje fotograf har en unik bildstil som utgörs av fotografering och redigering. Vilken stil är "ni"? Kan fotografen erbjuda det?

3. Öppen kommunikation

Välj en bröllopsfotograf som ni klickar med. Det är viktigt att kunna kommunicera öppet och regelbundet, för allas trygghet i samarbetet. Läs mer om just trygghetsfaktorn nedan.

4. Avtal & Kundomdömen

För extra trygghet, se även vad andra sagt om bröllopsfotografen och skriv alltid ett avtal som känns rättvist - för alla inblandade. Gå tillsammans igenom villkoren för bokning och avbokning. Det går inte att styra ödet så prata om vad som gäller.

Bonus-tips: Känns det rätt i magen?

Rätt fotograf för er är en person som ger er känslan att era minnen kommer att fångas på ett sätt som gör det värt att blicka tillbaka på er bröllopsdag i många år framöver. 

Stort Lycka till! Välkommen att kontakta mig för information och bokning.

Morgongåva (Boudoir)

Bara för dig eller som en överraskning till din partner på bröllopsmorgonen. Boudoirfotografering eller fotografering av morgongåva som det också kallas på förfrågan. Skriv till mig så berättar jag mer. Till kontaktformulär

Bröllopsfotograf med dokumentär stil?

Att som bröllopsfotograf dokumentera bröllop är att fotografera det som sker, som det är. I min personliga stil, som är nostalgisk och romantisk och gärna helt utomhus. Även om ni gifter er på Österlen. En varm sommardag i juli. Med massor av regn.

Att dokumentera livet. Det är egentligen så det började. Innan jag började jobba som fotograf bevarade jag vardagen i bildform under många års tid. Mina allra första polaroidbilder är ögonblick ur vardagen. De visar två kära familjemedlemmar en varm sommardag i Tyskland.

Att dokumentera bröllop. En dokumentär fotostil framför arrangerade bilder. Är det bildstilen ni är ute efter för er bröllopsfotografering? Skriv till mig. Låt mig berätta er bröllopshistoria.

Borgerlig vigsel i Malmö

Planerar ni en borgerlig vigsel i Malmö 2019/2020? Om ni har bestämt ert datum är ni redo för att boka er fotograf till vigseln med. Boka nu så ingår även porträtten efteråt. Enkelt och smidigt! Era bilder redigeras och skickas högupplösta i ett privat digitalt galleri.

Borgerlig vigsel på Rådhuset?

Boka mig till exempel för bröllop på Rådhuset i Malmö med porträtt i stadsmiljö, på stranden, Kungsparken eller dylikt i anslutning till er vigsel. Borgerlig vigsel på Rådhuset i Malmö anordnas lördagar mellan kl 12 och 14, samt på Midsommarafton. Bokar ni mig som bröllopsfotograf för borgerlig vigsel under 2019 ingår porträtt i anslutning till vigseln.

Borgerlig vigsel: Bokning

Detta ingår:

Seos Fotografi får kontakta oss via denna mail.
  • Samtal/Möte/Skype

  • Borgerlig Vigsel

  • Kort porträttsession

  • 20 digitala bilder

5 495 kr inkl moms
vigsel & porträtt 60 min

Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor, Lund

Bröllop på Drakamöllan

När min kollega Fredrik bad att få med sig en second shooter - en till bröllopsfotograf till ett bröllop utomhus på Österlen, var jag inte sen att tacka ja. En fin dag i juli åkte vi på en liten roadtrip för att fotografera Anna & Simon's bröllop på Drakamöllan Gårdshotell, Österlen. En vackrare plats en ljummen och regnig sommardag är svår att hitta. Drakamöllan ligger en bra bit från vägen mitt ute i den vackra skånska naturen i Degeberga. Omringad av maffiga träd och gröna ängar, dekorerade med mängder av söta små blommor fotograferade jag bilderna ni ser nedan.

Bröllopsdans på vinden

Jag fotograferar ju mestadels mina bröllopsporträtt utomhus men när jag gårdens fantastiska fönster på vinden tänkte jag att jag får bjuda in Anna & Simon att ta en till bröllopsdans framför kameran, skyddade från sommarregnet... Här blev det även lite svartvita bröllopsporträtt.

Boka er bröllopsfotograf för 2019:

Om ni söker efter er bröllopsfotograf på Österlen som kan fotografera delar av er bröllopsdag 2019/2020 är ni välkomna att skriva till mig och se om jag är ledig på er dag! Hjärtligt välkomna till Seos Fotografi - För ögonblick värda att minnas.