För ögonblick värda att minnas

Bröllopsfotograf Skåne:
Rustikt & Bohemiskt

Planerar ni ett personligt bröllop för att fira att ni väljer att gå genom livet tillsammans? En rustik vigsel i lantlig stil eller bröllop med bohemisk touch omgiven av era närmaste? Porträtt medan naturen omfamnar er? Gifta er i smyg eller festa i en lada med folk/rock-band? Lägg till avslappnat vackra blommor och massor av god mat, så har ni fångat mig. Vad sker nu?

Skriv till mig och se om jag ännu är ledig på ert bröllopsdatum så träffas vi och pratar mer. Det är viktigt för mig att vi klickar som personer. Varför? Jag tar enbart ett begränsat antal fotograferingar per säsong och er bröllopsfotografering måste ju bli en härlig upplevelse! Ni förtjänar att få känna att ni kan vara lugna och trygga med ert val av fotograf, så att ni känner er avslappnade framför kameran. Det är så de bästa ögonblicken fångas. Även om det bara skulle vara ni två, barfota med sanden mellan tårna och saltstänkt havsdoft i håret. Skriv nu!

Pre-Wedding Session? Låt oss ha kul redan innan bröllopet men en härlig fotostund där ni får umgås och få kvalitetstid framför kameran samt får fina bilder som minne för er två; dessa får ni gärna använda till Save the date-kort eller er inbjudan - ännu en anledning att vara ute i god tid när ni väljer er bröllopsfotograf! Är vigselplatsen nära möter jag er gärna där med.

Vad är er största önskan för dagen då ni säger ja till varandra? Vilka ögonblick är viktigast? Berätta mer när ni fyller i mitt formulär. Om jag är ledig på er dag tar vi en fika eller ett Skype-möte.

Om jag inte är tillgänglig på er bröllopsdag: Jag har ett stort nätverk av fantastiska kollegor. Tveka inte att berätta vad ni söker efter hos er fotograf så kanske en av mina kollegor blir er drömfotograf istället? Yay!


Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv.
Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor, förfotografering på Sofiero och bröllopet på ön Ven.

Investera i värdefulla minnen

Er bröllopsfotograf är er investering i värdefulla minnen från er bröllopsdag. Precis som ni två och er story så kommer även ert bröllop att vara unikt, fyllt med härliga minnen, skratt och kärlek, i sällskap av de som betyder mest för er. Er investering börjar på 10 000 kr och ni kan boka mig för 2 timmar, 4 timmar, 6 timmar eller heldagsbröllopsfotografering. Jag tar gärna fram ett upplägg speciellt för er. Skriv till mig så bokar vi en fika och hittar ett upplägg för just ert bröllop! Om ni inte bor i närheten hörs vi alla på Skype. Önskar ni även boka videograf till hela bröllopet kan jag rekommendera en av mina duktiga kollegor. Boka nedan!

 

Ögonblick från er bröllopsdag

Vilka stunder önskar ni att bevara från er bröllopsdag? Bestäm antal timmar utifrån de moment ni önskar bevara: Förberedelser, First Look, Porträtt före vigsel, Vigsel, Gratulationer, Brudskål, Porträtt efter vigsel, Mottagning, Middag, Kvällsporträtt i solnedgång, Tal, Fest, Familjen och vännerna. Räkna med 60 minuter per delmoment. Jag fotograferar bröllop där ni finns. Jag utgår från Vellinge kommun utanför Malmö och fotograferar personliga, bohemiska eller lantliga bröllop i Skåne, på Ven, i Småland, Norrland och utomlands på förfrågan. Bland annat i Italien eller på vackra Island. Se alla priser nedan:

Bröllopsfotograf för delar eller hela bröllopsdagen?

UPP TILL 6 TIMMAR

Förberedelse, first look, porträtt, vigsel,
brudskål, gäster och till middagsstart.

  • 300 bilder på unik USB

  • 1 fint album som minne

20 000 kr inklusive moms, villkor här.

HELDAGSFOTOGRAFERING

Från förberedelser tills ni dansar loss!
Highlight-film från dagen

  • 500 bilder på unik USB

  • 1 exklusivt album till er

35 000 kr inklusive moms, villkor här.

UPP TILL 2 TIMMAR

Borgerlig vigsel eller utevigsel
& mysiga bröllopsporträtt!

  • 100 digitala bilder

  • 1 valfri förstoring

10 000 kr inkl moms, villkor här.

UPP TILL 4 TIMMAR

First look, porträtt, vigseln
och brudskål samt mingelbilder

  • 200 bilder på unik USB

  • 1 exklusiv fine art tavla

16 000 kr inkl moms, villkor här.

UTLANDSBRÖLLOP?
Skriv till mig för ett personligt upplägg.

 
Tack för att du var med på vår dag. Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!
— Maria & Viktor, Bröllopsfotografering på Ven