Capturing outdoor weddings & maternity portraits in natural light

Bröllopsfotograf i Malmö & Skåne

Romantiska bröllopsporträtt och rustika bröllop. Jag är bröllopsfotograf med bas i Malmö och en förkärlek för personliga, rustika bröllop utomhus eller intima, vigselceremonier nära naturen, gärna med bohemisk touch. Antingen är allting inklusive er mottagning utomhus eller så har ni delar av ert bröllop utomhus nära hav, skog eller vackra fält. Jag bevarar era finaste ögonblick från ert utomhusbröllop i Skåne med utgångspunkt för min hemort i Västra Hamnen i Malmö. Välkommen att fylla i mitt formulär nedan, så hörs vi och pratar om era visioner och porträtt.

Bröllopsfotograf 2018/2019

Er bröllopsfotograf är er investering i era värdefulla minnen från er bröllopsdag. Precis som ni så kommer även ert bröllop att vara unikt, fyllt med härliga minnen, skratt och kärlek, i sällskap av de som betyder mest för er. När ni bokar mig väljer vi därför ett upplägg som är anpassat för just er bröllopsdag under 2018 eller 2019, var ni än gifter er i Skåne län.

Ögonblick värda att minnas

Vilka stunder önskar ni att bevara från er bröllopsdag? Förberedelser? First look? Porträtt före vigseln? Vigselceremonin? Porträtt efter vigseln? Brudskål? Familjen och vännerna? Er investering startar på 9 500 kr för 3 timmars fotografering på er bröllopsdag. Mina paket passar speciellt er som enbart önskar ha bröllopsfotograf under vissa delar av dagen.

Välj ert upplägg för fotografering

Mina bröllopspaket inkluderar alltid en konsultation. Ni kan boka mig för bröllopsfotografering från 3 timmar för porträtt och vigsel. Information om kortare porträttuppdrag hittar ni under Bara vi två i menyn. Ni kan boka mig upp till 8 timmar. Vid längre uppdrag ryms förberedelser, first look, porträtt, vigsel, brudskål, familj och vänner med mottagning och fram till middagen, gärna även festbilder eller kärleksfulla porträtt i kvällssol i ert paket. Gör en formulärförfrågan längre ner på sidan. Utlandsbröllop på förfrågan.

Leverans av era bröllopsfoton

Jag levererar minst 150 redigerade bilder cirka 4 till 6 veckor efter bröllopet. Ni får en liten tjuvkik på ett par bilder redan dagarna efter bröllopet! En vacker Fine Art-förstoring ingår när ni bokar mig. Er favoritbild trycks i matt design på hållbart fotopapper i storleken 30x40 cm. Allt ni behöver göra är att välja er favorit bland alla bröllopsbilder...

Jag levererar era redigerade bröllopsbilder i högupplöst digitalt format, vilket gör att ni kan välja att ni själva kan göra förstoringar av era favoritbilder eller framkalla till era nära och kära. Fråga mig gärna om mina fotoböcker med linneomslag, det perfekta bröllopsminnet med vacker design!

Förfotografering innan bröllopet

Ni behöver ej vara vana vid att bli fotograferade. En mysig förfotografering med tid för er två i mer avslappnad stil ingår alltid i mina bröllopspaket. Det ger oss möjlighet att jobba ihop redan före er bröllopsdag och ni får vänja er vid att stå framför kameran! Bilderna från denna fotografering är ni välkomna att använda till era Save The Date-kort eller bröllopsinbjudan.

 

Bröllopspaket Silver

 • Konsultation & planeringsmöte

 • 3 timmars bröllopsfotografering

 • En förfotografering för att vänja er
  vid kameran i god tid före bröllopsdagen

 • Minst 150 redigerade bilder till er

 • 1 Fine Art-förstoring 30x40 cm

 • 10 utskrifter på tjockt fotopapper

  9 500 kr inklusive moms
Betala via Swish eller faktura.

Bröllopspaket Guld

 • Konsultation & planeringsmöte

 • 5 timmars bröllopsfotografering

 • En förfotografering för att vänja er
  vid kameran i god tid före bröllopsdagen

 • Minst 250 redigerade bilder till er

 • 1 Fine Art-förstoring 30x40 cm

 • 20 utskrifter på tjockt fotopapper

16 500 kr inklusive moms
Betala via Swish eller faktura.

Bröllopspaket Lyx

 • Konsultation & planeringsmöte

 • 8 timmars bröllopsfotografering

 • En förfotografering för att vänja er
  vid kameran i god tid före bröllopsdagen

 • Minst 350 redigerade bilder till er

 • 1 Fine Art-förstoring 30x40 cm

 • 1 Bröllopsalbum med 20 uppslag

24 000 kr inklusive moms
Betala via Swish eller faktura.
Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Bröllop med förfotografering på Slott Sofiero
Beskriv ert bröllop med tre ord... Hur möttes ni? Vad tilltalade er med just mina fotografier? Hur många nära och kära kommer ni att dela er bröllopsdag med? Åker ni på bröllopsresa i anslutning till bröllopsdagen?
Välj det upplägg som motsvarar era önskemål bäst. Vi anpassar oss till er dag.

Dags att boka bröllopsfotograf?

Vet ni vilket datum och på vilken plats ni ska gifta er? Skriv till mig så pratar om era önskemål och bröllopsvisioner!

Information

Vi skriver alltid avtal oss emellan för er bokning. Seos Fotografi är godkänd för F-skatt och jag erbjuder fakturabetalning, överföring eller Swish.

Assistent

Vid tillfälle tar jag med en assistent på vår fotografering som avlastar mig under dagen samt för att erbjuda en fotokollega möjlighet att utvecklas som fotograf vid förut bestämda tillfällen under dagen.

Extrafotograf / Videograf

Jag har ett stort nätverk av kunniga kollegor. Har ni önskemål om en andra-fotograf eller söker en duktig videograf som erbjuder ytterligare en vinkel av er bröllopsfest? Säg till mig så kan jag hjälpa till.

Transport

Transportkostnaden ingår vid bokningar i Skåne. Vid bokningar utanför Skåne faktureras transport och övernattning. Jag tar emot bokningar i hela Sverige inklusive öarna och har bl a fotograferat bröllop på Ven.

Tilläggstid

Ibland är det svårt att bryta när det är som bäst. Tilläggstid som tillkommer utöver er bokning på bröllopsdagen erbjuds enligt bästa förmåga. Tilläggstid debiteras med 1 500 kronor per timme.

Utomlands / Bröllop i Italien

Ska ni gifta er utomlands? Jag reser gärna för att fånga vackra utomhusbröllop i hela världen. Drömmer ni om att gifta er i Bella Italia? Gå till sidan för Bröllopsfotografering i Italien för att läsa mer.

Tack för att du var med på vår dag.
Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!

— Maria & Viktor, Bröllopsfotografering på Ven