Bevarar era minnen kärlek, glädje och livet

Bröllopsfotograf
i Malmö & Skåne

Jag är bröllopsfotograf med bas i Malmö och en förkärlek för personliga bröllop och intima vigselceremonier, gärna med bohemisk touch. Jag bevarar era finaste ögonblick som bröllopsfotograf i hela Skåne. Fyll i mitt formulär för att se om jag är ledig på er bröllopsdag!

Bröllopsfotografering från 10 500 kr

Detta ingår i bröllopsfotograferingen:

  • minst ett personligt möte innan bröllopet
  • en mysig förfotografering för att vänja er
    vid kameran i god tid före bröllopsdagen

  • restiden ingår i hela sydvästra Skåne län

  • minst 50 digitala bilder per bokad timme

  • alla redigerade bilder på ett fint USB-minne

  • 1 förstoring på hållbart Fine Art-fotopapper

Från 10 500 kr inkl moms - 
Betalning sker i 2 delbetalningar via Swish eller faktura.

Bröllopsfotograf 2018/2019

Bröllopsfotografen är er investering i värdefulla minnen från er bröllopsdag 2018 / 2019. Precis som ni två så kommer även ert bröllop att vara unikt, fyllt med härliga minnen, skratt och kärlek, i sällskap av de som betyder mest för er. När ni bokar mig väljer vi därför ett upplägg som är anpassat för just er bröllopsdag utifrån de ögonblick ni tycker är mest värdefulla för er. Gör en bokningsförfrågan för ert bröllopsdatum via mitt bokningsformulär.

Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Bröllop med förfotografering på Slott Sofiero

Bokningsförfrågan Bröllopsfotografering

Vi bestämmer antal timmar utifrån de moment ni önskar bevara från er bröllopsdag.
Beskriv ert bröllop med tre ord... Hur möttes ni? Vad tilltalade er med just mina fotografier? Hur många nära och kära kommer ni att dela er bröllopsdag med? Åker ni på bröllopsresa i anslutning till bröllopsdagen?
Berätta gärna hur ni hittade till Seos Fotografi *

Ögonblick värda att minnas

Vilka stunder önskar ni att bevara från er bröllopsdag? Förberedelser? First look? Porträtt före vigseln? Vigselceremonin? Porträtt efter vigseln? Brudskål? Familjen och vännerna? Er investering startar på 10 500 kr för 3 timmars fotografering på er bröllopsdag. Mina paket passar speciellt er som enbart önskar ha bröllopsfotograf under vissa delar av dagen.

Unikt upplägg

Mina bröllopspaket inkluderar alltid en konsultation. Vid längre uppdrag ryms förberedelser, first look, porträtt, vigsel, brudskål, familj och vänner med mottagning och fram till middagen, gärna även festbilder eller kärleksfulla porträtt i kvällssol i ert paket. Gör en formulärförfrågan längre ner på sidan. Utlandsbröllop på förfrågan.

Fotoleverans

Jag levererar minst 50 redigerade bilder per bokad timme. Era minnen levereras ca 4 veckor efter bröllopet. Ni får en liten tjuvkik på ett par bilder redan dagarna efter bröllopet! En vacker Fine Art-förstoring ingår när ni bokar mig. Ni väljer er favoritbild och så beställer jag den hos min duktiga leverantör, den trycks i matt design på hållbart fotopapper i storleken 30x40 cm. Jag levererar era redigerade bröllopsbilder i högupplöst digitalt format, vilket gör att ni kan beställa förstoringar av era favoritbilder eller framkalla till era nära och kära.

Album & Fotobok

Fråga mig gärna om mina fotoböcker med linneomslag, det perfekta bröllopsminnet med vacker design! Ett fint minne både till er och era närmaste.

Förfotograferingen

Ni behöver ej vara vana vid att bli fotograferade. En mysig förfotografering med tid för er två i mer avslappnad stil ingår alltid i mina bröllopspaket. Det ger oss möjlighet att jobba ihop redan före er bröllopsdag och ni får vänja er vid att stå framför kameran! Bilderna från denna fotografering är ni välkomna att använda till era Save The Date-kort eller er bröllopsinbjudan.

Dags att boka bröllopsfotograf?

Vi skriver alltid ett tryggt avtal för bröllopsfotograferingen. Seos Fotografi är godkänd för F-skatt och erbjuder fakturabetalning eller Swish-betalning, alltid i två smidiga delbetalningar.

Assistent

Vid tillfälle har jag en fotografassistent med mig som hjälper till att fixa, hålla mm på bröllopsdagens fotograferingar. Utmärkt tillfälle för er att få fler bilder från dagen (bildernaredigeras av mig, i samma stil som de övriga) och möjlighet för fotokollegan att utvecklas.

Tilläggstid

Ibland är det svårt att bryta när det är som bäst. Tilläggstid som tillkommer utöver er bokning på bröllopsdagen erbjuds enligt bästa förmåga och debiteras med 1 500 kronor/tim.

Videograf

Jag har ett stort nätverk av kunniga kollegor. Har ni önskemål om en till fotograf eller söker en duktig videograf som erbjuder ytterligare en vinkel av er bröllopsfest? Jag kan hjälpa till!

Transport ingår

Jag tar emot bokningar i hela Sverige inklusive öarna. Restid ingår vid bokningar i sydvästra Skåne. Restidsersättning tillkommer i övriga Skåne. Utanför Skåne tillkommer övernattning.

Tack för att du var med på vår dag.
Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!

— Maria & Viktor, Bröllopsfotografering på Ven