Capturing outdoor weddings & maternity portraits in natural light

Bröllopsfotograf i Italien

Ta med er bröllopsfotograf till Italien! Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just ert bröllop. Jag har fotograferat bröllopsporträtt på Island och Santorini i Grekland och nu erbjuder jag bröllopsfotografering i Italien! Mina favoritplatser är Polignano a Mare i Apulien och Mattinata/Gargano-halvön, båda i Puglia/Apulien. Jag älskar allting med Italien, maten, språket, naturen, människorna. Italien är verkligen en drömdestination för ett bröllop utomlands. Gillar ni att se äkta känslor och fotografering i naturligt ljus? Då kan jag vara rätt fotograf för ert utlandsbröllop. Lås oss skapa ögonblick värda att minnas!

Bröllopsfotograf Italien 2017/2018/2019

Planerar ni ett bröllop i Italien under 2017 eller 2018/2019 och önskar vackra fotografier tagna i naturligt ljus? Då kan jag vara rätt bröllopsfotograf för er. Jag brinner för att föreviga livets vackra saker, som glädje och kärlek. Vilka ögonblick önskar ni att bevara från ert bröllopsäventyr i Italien? Utöver förberedelser, ceremoni och porträtt i utomhusmiljöer tar jag självklart också landskapsbilder och detaljbilder som tillsammans visar de små och stora sakerna som gör er bröllopsdag i Italien till det fina minnet den med säkerhet kommer vara.

Romantiskt bröllop i Italien? 

Planerar ni en enkel bohemisk eller rustik vigselceremoni i liten krets med de ni håller kär? Eller är det bara ni två och ett romantiskt utlandsbröllop, "elopement", till en vingård och vackra olivfält? Jag erbjuder fotografering av romantiska och kärleksfulla bröllop från Toscana och Verona i norra Italien till Gargano-halvön i södra Italien. 

Min fotostil grundar sig i naturligt ljus, drömmer ni om att fotografera era bröllopsporträtt med närhet till strand, hav och klippor, som italienska rivieran och byarna Cinque Terre? Jag finns här.

Boka mig som bröllopsfotograf

Tycker ni om min bildstil kan ni göra en bokningsförfrågan. Vi träffas och spånar idéer om upplägget för just ert drömbröllop i Italien. När ert bröllopsdatum, omfång och vigselplatsen är bestämda är det rätt tid för att boka er bröllopsfotograf. Under vårt första konsultationsmöte har vi tillfälle att lära känna varandra och tala mer om era önskemål för bröllopsfotograferingen. Bokar ni under 2017 erbjuder jag årets fotograferingskostnad även om ni först gifter er 2018. I upplägget ingår alltid era bilder, flyget och möten.

Pris och upplägg unikt för ert Italienbröllop

Varje bröllop är unikt. Jag bokar alltid alla delmoment själv, så att ni ej behöver lägga det på listan över saker ni tar hand om i samband med bröllopet. Er investering för bröllopsfotograferingen och hållbara, vackra bilder börjar på 15 000 kr för Italienbröllop inklusive flyg. Jag bokar in två nätters övernattning, natten till bröllopsdagen samt till dagen efter bröllopet, som faktureras till er när jag skickar fakturan för ert bröllopspaket, så ni behöver inte boka någonting, utan att kan fokusera på era bröllopsplaner i lugn och ro. Två nätter är en trygg investering, då vet ni att jag är på plats och så finns det gott om tid för mig att lära känna omgivningarna och ljuset inför er bröllopsdag.

Pris Italienbröllop med flyg:
Från 15 000 kr inkl moms

Gör en Förfrågan för ert bröllop i Italien:

Hur möttes ni? Vad tilltalade er med just mina fotografier? Hur många nära och kära kommer ni att dela er bröllopsdag med? Åker ni på bröllopsresa i anslutning till bröllopsdagen?
Exempelvis via Google, Facebook, eller rekommendation?

Hur går det till vid bokning? Och vad ingår? 

Vid bokningsförfrågan tar vi alltid ett personligt möte för att planera mer kring ert önskade upplägg. Sedan gör vi även en förfotografering före bröllopet, så att ni får vänja er vid att stå framför kameran när jag fotograferar. Utöver det ingår även minst 100 stycken redigerade fotografier i högupplöst format från ert bröllopsäventyr. Dessa levereras cirka fyra veckor efter hemkomst. Vi skriver alltid ett tryggt avtal och jag erbjuder fakturering.

Vänj er vid kameran

Ni behöver ej vara vana vid att bli fotograferade. En mysig förfotografering med tid för er två i mer avslappnad stil ingår alltid i mina bröllopspaket. Det ger oss möjlighet att jobba ihop redan före er bröllopsdag och ni får vänja er vid att stå framför kameran!

Högupplösta bröllopsfotografier

 Jag levererar minst 100 redigerade bröllopsfotografier i digitalt högupplöst format runt fyra veckor efter ert bröllop i vackra Italien. En webbupplöst version av varje bild som lämpar sig för webbpublicering ingår i paketet. Ni får dessutom en liten tjuvkik på ett par bilder redan dagarna efter bröllopet!

Fotoalbum och tavlor som minne

Vid önskemål erbjuder jag mina brudpar möjligheten att köpa till en vacker fotobok med fotominnen från bröllopsdagen. Utöver fotoboken till brudparet är det ofta uppskattat att ge mindre album som gåva till svärföräldrar eller brudtärnor. Jag beställer mina fotoprodukter av en fantastisk leverantör som använder sig av vackert matt fotopapper av syrafritt material för lång hållbarhet. Samma leverantör erbjuder vackra fototavlor på hållbart fotopapper med matt yta om 30 x 40 cm eller större. Gå till fotoprodukter här.

Tack för att du var med på vår dag...
Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!
— Maria & Viktor