Bevarar era minnen kärlek, glädje och livet

Bröllopsfotograf
i Malmö & Skåne

Jag är bröllopsfotograf med bas i Malmö och en förkärlek för personliga bröllop och intima vigselceremonier, gärna med bohemisk touch. Jag bevarar era finaste ögonblick som bröllopsfotograf i hela Skåne. Fyll i mitt formulär för att se om jag är ledig på er bröllopsdag! Boka i god tid, bokningen för 2018/2019 är öppen och helgerna börjar fyllas på.

Bröllopsfotograf i Malmö & Skåne

Detta ingår:

  • personligt möte innan bröllopet
  • parfotografering före bröllopet

  • restid inom sydvästra Skåne län

  • 50 digitala bilder/bokad timme

  • redigerade bilder på unikt USB

  • vacker förstoring på fint papper

Fr 10 000 kr inkl moms
Ni betalar via Swish eller faktura.

 
Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Bröllop med förfotografering på Slott Sofiero

Bokning: Bröllopsfotograf 2018/2019

Vi önskar fotografering av följande moment under dagen...
Vi bestämmer antal timmar utifrån de moment ni önskar bevara från er bröllopsdag.
Beskriv ert bröllop och ert tema eller er stil.
Det ungefärliga antalet gäster blir... *

Bröllopsfotograf i Malmö & Skåne

Bröllopsfotografen är er investering i värdefulla minnen från er bröllopsdag. Precis som ni två så kommer även ert bröllop att vara unikt, fyllt med härliga minnen, skratt och kärlek, i sällskap av de som betyder mest för er. När ni bokar mig väljer vi därför ett upplägg som är anpassat för just er bröllopsdag utifrån de ögonblick ni tycker är mest värdefulla för er. Gör en bokningsförfrågan för ert bröllopsdatum 2018/2019 via mitt bokningsformulär.

Ögonblick värda att minnas

Vilka stunder önskar ni att bevara från er bröllopsdag? Förberedelser? First look? Porträtt före vigseln? Vigselceremonin? Porträtt efter vigseln? Brudskål? Familjen och vännerna? Er investering startar på 10 000 kr. Mina paket passar även er som enbart önskar ha bröllopsfotograf under vissa delar av dagen.

Unikt upplägg för ert bröllop

Mina bröllopspaket inkluderar alltid en konsultation. Vid längre uppdrag ryms förberedelser, first look, porträtt, vigsel, brudskål, familj och vänner med mottagning och fram till middagen, gärna även festbilder eller kärleksfulla porträtt i kvällssol i ert paket. Gör en formulärförfrågan längre ner på sidan. Utlandsbröllop på förfrågan.

Fotoleverans efter bröllopsdagen

Jag levererar minst 50 redigerade bilder per bokad timme. Era bilder levereras ca 4 veckor efter bröllopet. Ni får en tjuvtitt redan ett par dagar efter bröllopet! Jag levererar era redigerade bröllopsbilder i högupplöst digitalt format, vilket gör att ni kan beställa förstoringar av era favoritbilder eller framkalla till era nära och kära.

Gåva till brudparet

En vacker förstoring ingår när ni bokar mig. Ni väljer er favoritbild och så beställer jag den hos min leverantör. Er förstoring kommer att tryckas på hållbart fotopapper i storleken 30x40 cm.

Album & Fotobok från bröllopet

Fråga mig gärna om mina fotoböcker med linneomslag, det perfekta bröllopsminnet med vacker design! Ett fint minne till er och era närmaste. Album från 20 x 20 cm från 2 500 kr.

Fotografering innan ert bröllop

Ni behöver ej vara vana vid att bli fotograferade. En mysig förfotografering med tid för er två i mer avslappnad stil ingår alltid i mina bröllopspaket. Det ger oss möjlighet att jobba ihop redan före er bröllopsdag och ni får vänja er vid att stå framför kameran!

Bilderna från denna fotografering är ni välkomna att använda till era Save The Date-kort eller er bröllopsinbjudan.

Tack för att du var med på vår dag.
Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!

— Maria & Viktor, Bröllopsfotografering på Ven

FAQ: Bra att veta!

Avtal & Delbetalning

Vi skriver alltid ett avtal för bröllopsfotograferingen. Seos Fotografi är godkänd för F-skatt och erbjuder fakturabetalning eller betalning via Swish till 1235219225.

Ni har möjlighet att delbetala i två delbetalningar enligt önskemål.

Assistent på bröllopsdagen

Vid tillfälle har jag en fotografassistent med mig som hjälper till att fixa, hålla mm på bröllopsdagens fotograferingar.

Det blir ett utmärkt tillfälle för er att få fler bilder från dagen, samtidigt som en fotografkollega får tillfälle att utveckla sitt skapande. Bilderna kommer självklart att redigeras av mig och i samma stil som bilderna jag har tagit på er bröllopsdag.

Resa till och från bröllopet

Jag tar emot bokningar i hela Sverige inklusive öarna. Restid ingår vid bokning i sydvästra Skåne. Utanför Skåne tillkommer övernattning. Vid utlandsbröllop tillkommer kostnad för flygbiljett och två övernattningar.

Tilläggstid på bröllopsdagen

Ibland är det svårt att bryta när det är som bäst. Tilläggstid som tillkommer utöver er bokning på bröllopsdagen erbjuds enligt bästa förmåga och debiteras med 1 500 kronor/tim.

Videograf till ert bröllop

Jag har ett stort nätverk av kunniga kollegor. Har ni önskemål om en till fotograf eller söker en duktig videograf som erbjuder ytterligare en vinkel av er bröllopsfest? Jag kan hjälpa till!