Bröllopsfotograf i Skåne

Er bröllopsfotograf i Skåne län och utomlands. Planerar ni ett personligt bröllop för att fira att ni väljer att gå genom livet tillsammans? Vad drömmer ni om? Ett rustikt, elegant bröllop eller romantisk utevigsel med era närmaste? Bröllopsporträtt där naturen omfamnar er? Fest i en lada? Härlig musik? Massor av blommor? Lägg till alla ni håller kär, massor av god mat och varför inte husdjuren? Läs vidare och se om vi kan bli en perfect match!

Jag fotograferar personliga bröllop med det lilla extra; gärna även utomhus. Men mest av allt är det avgörande att vi klickar som personer. Varför? Jag tar enbart på mig ett fåtal bokningar varje år, och er bröllopsfotografering måste ju bli en härlig upplevelse! Ni förtjänar att få känna er lugna och trygga med ert val av fotograf, så att ni kan vara avslappnade framför kameran. Det är så de bästa ögonblicken fångas, oavsett om det bara är ni två eller om ni har med er alla ni känner och älskar. Skriv till mig och berätta när ni vet att ni gillar min bildstil och vill veta om jag är ledig på just er dag, så träffas vi och pratar bröllopsplaner. Gör en förfrågan:

Vad är er största önskan för dagen då ni säger ja till varandra? Vilka ögonblick är viktigast? Berätta mer när ni fyller i mitt formulär. Om jag är ledig på er dag tar vi en fika eller ett Skype-möte och ser om vi klickar!

Om jag är ledig: Er bokning bekräftas när ni har betalat bokningsavgiften, 25% av totala avgiften, då är datumet låst till er, yay! Utanför Skåne tillkommer övernattning. Utomlands tillkommer flygkostnad och två övernattningar, i övrigt ingår resan. Villkor


Bröllopsfotograf: Investering fr 7 995 kr

Vilka stunder önskar ni att bevara från er bröllopsdag? Bestäm antal timmar utifrån de moment ni önskar bevara: Förberedelser, First Look, Porträtt före vigsel, Vigsel, Gratulationer, Brudskål, Porträtt efter vigsel, Mottagning, Middag, Kvällsporträtt i motljus, Tal, Fest, Familjen och vännerna. Räkna med 45-60 min/delmoment. Er investering beror på vilken omfattning av bröllopsfotografering ni önskar.

Nedan kan ni se förslag på upplägg. I mitt vanligaste paket för bröllopsfotografering ingår porträtt och vigsel samt gratulationer med efterföljande brudskål. Önskas lite mer? Boka ett av mina andra paket för att inkludera First look, porträtt före eller efter vigsel samt gratulationer eller brudskål, m fl beroende på ert dagsschema.

All Yours

 • 4 timmar för er

 • Konsultation

 • Reka & Parfoto

 • Förberedelser

 • Redigering

 • Digital leverans

 • 1 Fine Art-tavla

  Er investering: 13 995 kr
  Belopp är inklusive moms.

Wonderful You

 • Vigsel & Porträtt

 • Skypeavstämning

 • Förberedelser

 • Redigering

 • Digital leverans

 • 1 Fine Art-tavla

  Er investering: 7 995 kr
  Belopp är inklusive moms.

Eternal Love

 • 8 timmar för er

 • Konsultation

 • Reka & Parfoto

 • Förberedelser

 • Redigering

 • Specialleverans

 • 1 Fine Art-tavla

  Er investering: 26 995 kr
  Belopp är inklusive moms.

Forever Us

 • 6 timmar för er

 • Konsultation

 • Reka & Parfoto

 • Förberedelser

 • Redigering

 • Specialleverans

 • 1 Fine Art-tavla

  Er investering: 18 995 kr
  Belopp är inklusive moms.

Bröllopsfotografering Pris

Porträtt efter vigsel och gratulationerna rekommenderas, då smyger vi iväg en stund så ni får känna in stunden och njuta av att vara nygifta bara ni två innan festligheterna börjar. Jag levererar cirka 50 bilder per timme.

Önskar ni fotografering från förberedelser medan ni gör er redo, och alla moment efter det ända till middagen eller festen kan ni istället boka mina större paket. Minst 50 bilder i timmen levereras bland era redigerade bilder, högupplösta på USB i mina större paket, annars högupplösta digitalt och webbanpassade för nedladdning. Jag gör gärna även ett personligt upplägg enbart för er! Er favoritbild ingår som 30x40 cm Fine Art-tavla i matt stil.

Bröllopsporträtt i motljus

Bokar ni mig på sommaren är det supermysigt att smyga iväg från middagen en stund för en fina bröllopsporträtt i motljus, vi fotograferar i Golden Hour innan solen går ner.

Unikt upplägg för ert bröllop?

Osäkra på hur många timmar ni ska boka? Ett unikt upplägg för er: Jag bygger gärna ett upplägg speciellt för er dag, från porträtt till heldag.

Konsultation & Förfotografering

Inför varje bröllopsfotografering görs minst en konsultation där vi får prata mer om era planer. Bor ni ej i Skåne tar vi det via Skype. Här har vi gott om tid för att prata om upplägget för just er bröllopsdag och svar på era frågor.

För att ni tryggt ska kunna njuta av er bröllopsdag: Vi gör även en avslappnad och mysig parfotografering om vi ses för att reka och stämma av miljö och lokaler. Ni får vänja er vid att stå framför kameran innan er stora dag. Denna erbjuds alltid, oavsett om ni bokar Vigsel & Porträtt eller heldag 8 timmar, om vi ses på vigselplatsen för att reka innan er bröllopsdag.

Bröllopsfotograf & Videograf i Skåne

Njut, jag fångar dagen åt er! Nu börjar ni ert nästa kapitel i livet tillsammans! Era bilder kommer vara leveransklara efter 2 till 4 veckor efter bröllopsdagen. Önskas videograf till ert bröllop i Skåne? Jag rekommenderar gärna en duktig kollega.

Er favoritbild som Fine Art-tavla

Er favoritbild från bröllopsfotograferingen blir till er Fine Art tavla, som också ingår i ert bröllopspaket. Bara att välja en bild bland alla minnen…

Om jag inte är tillgänglig på er bröllopsdag: Jag har ett stort nätverk av fantastiska kollegor, kanske en av mina kollegor blir just er drömfotograf istället? Yay!

Från Skåne till Mallorca & Italien…

Jag fotograferar bröllop där ni finns. Jag utgår ifrån sydvästra Skåne och bor i Vellinge kommun utanför Malmö. Jag bokas för bröllopsfotograferingar i Skåne, på Ven, i Småland, till och med Höga Kusten / Örnsköldsvik där bonusfamiljen bor. Jag tar även uppdrag utomlands: Hörde jag bröllop på Mallorca eller i Italien? Jag återvänder gärna för just ert bröllop!

Lantligt bröllop i juli

Det här lantliga sommarbröllopet var ett mycket speciellt uppdrag en somrig dag i juli, med så mycket förväntningar, kärlek och familj från Sverige, Polen och hela vägen från Australien. Förbered er på en massa härliga, roliga, sköna och vackra ögonblick från Anya & Daniels rustikt eleganta bröllop med en personlig touch och sina närmaste som rest till dem från världens alla hörn.

Förberedelser: Bruden, tärnor & mamma

Jag började med att fotografera förberedelser när Anya gjorde sig i ordning med en stark trio av sin syster, tärna och mamma vid sin sida. Sedan blev det porträtt på brudgum och hans syskon innan hela brudföljets porträtt och superroliga fotostund. Ett mer avslappnat och roligt gäng får jag leta länge efter. 

First look: ‘Gonna make me cry already?’

First look blev som vanligt en stund då jag hade svårt att hålla tårarna i schack. Inte bara för att jag ofta överrumplas av all kärlek mellan familjerna och brudparen men också för att jag får uppleva dessa vackra ögonblick tillsammans med mina kunder. Att brudgummen får se sin blivande fru för första gången och både känner wow! och få glädjetårar av all kärlek...  "Are you gonna make me cry already?" - Att få tillfälle att fånga dessa ögonblick, för att mina kunder känner sig trygga och vågar öppna sig även framför kameran, det är det allt handlar om. Det är en fantastisk känsla och jag känner mig otroligt tacksam över att få jobba som bröllopsfotograf, vare sig det är hemma i Skåne eller i vackra Småland, som denna gång. Det är svårt att inte bjuda på en och annan tår för kärleken som fotograf; liksom att känna lycka och glädje ihop med brudparet. Särskilt när det bjuds på små förväntansfulla utrop och spontandans i trädgården. :-)

Bröllopsporträtt vid lada & kyrklig vigsel

Sedan var det dags för att fotografera porträtt utomhus vid en gammal lada och i naturen, innan det äntligen var dags att säga Ja. Det blev ett helt underbart mysigt lantligt bröllop med vigsel i Norra Sandsjö kyrka, brudskål ute i deras trädgård och mottagning med middag i församlingshemmet. Kyrkan har fått vara plats för många av familjens traditioner genom åren och var på så vis en fin och egentligen självklar plats för Anya & Daniels mysiga sommarbröllop. Det som var underbart var även att få fotografera kvällsporträtt, i den vackra småländska naturen men alla miljöer jag älskar att fotografera bröllopsporträtt i: Äng, skog och sjö. Samt en vikingasten på en helt magisk liten kulle i skogen!

Planerar ni ett lantligt bröllop?

Kolla om jag är tillgänglig om just ni planerar en lantlig vigsel, jag reser för kärleken och följer er dit ni vill vandra för att säga ja till varandra. Tycker ni om mina bilder och letar efter rätt fotograf ännu, är ni välkomna att skriva:

Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv.
Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor, förfotografering på Sofiero och bröllopet på ön Ven.

Hitta en bröllopsfotograf: Utvald medlem

Jag har blivit utvald som medlem i Hitta En Bröllopsfotograf för regionen Skåne. Till er brudpar som värdesätter kvalité och service i valet av rätt fotograf för er bröllopsdag. Jag tackar för förtroendet, jag vet att det läggs ner mycket omsorg vid urvalet av medlemmar.

Boka er konsultation, även via Skype

Er bröllopsfotograf är er investering i värdefulla minnen från er bröllopsdag. Precis som ni två och er story så kommer även ert bröllop, vare sig det blir i Skåne, Småland eller Örnsköldsvik att vara unikt, fyllt med härliga minnen, skratt och kärlek, i sällskap av de som betyder mest för er. Jag tar gärna fram ett upplägg speciellt för er. Skriv till mig så bokar vi en fika och hittar ett upplägg för just ert bröllop! Om ni inte bor i närheten hörs vi alla på Skype. Önskar ni även boka videograf till hela bröllopet kan jag rekommendera en av mina duktiga kollegor.

Tack för att du var med på vår dag. Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!
— Maria & Viktor, Bröllopsfotografering på Ven

Bröllop utomlands?

Är ni superkära, älskar att pussas och kramas och vill gifta er utomlands med naturen omkring er? Drömmer ni om att rymma till en vacker plats bara ni två med en hemlig vigsel eller att ha bröllop utomlands med alla nära och kära?


Hitta rätt bröllopsfotograf

Er bröllopsdag är en av de viktigaste dagarna i livet. Gå inte miste om de små och stora stunderna som är betydelsefulla. Nedan har jag samlat 4 bra tips (samt bonustips!) som kan vara bra att stämma av när ni ska hitta rätt bröllopsfotograf.

4 tips för att hitta rätt bröllopsfotograf:

1. Planering och önskemål

Skriv ner era önskemål och planera er budget. Lägg sedan undan pengatänket och boka möten med ett par fotografer som känns som om de skulle kunna vara rätt för er.

2. En bildstil som är "ni"

Välj en fotograf vars bilder ni tycker om. Varje fotograf har en unik bildstil som utgörs av fotografering och redigering. Vilken stil är "ni"? Kan fotografen erbjuda det?

3. Öppen kommunikation

Välj en bröllopsfotograf som ni klickar med. Det är viktigt att kunna kommunicera öppet och regelbundet, för allas trygghet i samarbetet. Läs mer om just trygghetsfaktorn nedan.

4. Avtal & Kundomdömen

För extra trygghet, se även vad andra sagt om bröllopsfotografen och skriv alltid ett avtal som känns rättvist - för alla inblandade. Gå tillsammans igenom villkoren för bokning och avbokning. Det går inte att styra ödet så prata om vad som gäller.

Bonus-tips: Känns det rätt i magen?

Rätt fotograf för er är en person som ger er känslan att era minnen kommer att fångas på ett sätt som gör det värt att blicka tillbaka på er bröllopsdag i många år framöver. 

Stort Lycka till! Välkommen att kontakta mig för information och bokning.

Morgongåva (Boudoir)

Bara för dig eller som en överraskning till din partner på bröllopsmorgonen. Boudoirfotografering eller fotografering av morgongåva som det också kallas på förfrågan. Skriv till mig så berättar jag mer.

Bröllopsfotograf med dokumentär stil?

Att som bröllopsfotograf dokumentera bröllop är att fotografera det som sker, som det är. I min personliga stil, som är nostalgisk och romantisk och gärna helt utomhus. Även om ni gifter er på Österlen. En varm sommardag i juli. Med massor av regn.

Att dokumentera livet. Det är egentligen så det började. Innan jag började jobba som fotograf bevarade jag vardagen i bildform under många års tid. Mina allra första polaroidbilder är ögonblick ur vardagen. De visar två kära familjemedlemmar en varm sommardag i Tyskland.

Att dokumentera bröllop. En dokumentär fotostil framför arrangerade bilder. Är det bildstilen ni är ute efter för er bröllopsfotografering? Skriv till mig. Låt mig berätta er bröllopshistoria.

Borgerlig vigsel i Malmö

Planerar ni en borgerlig vigsel i Malmö? Om ni har bestämt ert datum är ni redo för att boka er fotograf till vigseln med. Boka nu så ingår även porträtten efteråt. Enkelt och smidigt! Era bilder redigeras och skickas högupplösta i ett privat digitalt galleri.

Borgerlig vigsel på Rådhuset?

Boka mig till exempel för bröllop på Rådhuset i Malmö med porträtt i stadsmiljö, på stranden, Kungsparken eller dylikt i anslutning till er vigsel. Borgerlig vigsel på Rådhuset i Malmö anordnas lördagar mellan kl 12 och 14, samt på Midsommarafton. Bokar ni mig som bröllopsfotograf för borgerlig vigsel ingår porträtt i anslutning till vigseln.

Borgerlig vigsel: Bokning

Detta ingår:

Seos Fotografi får kontakta oss via denna mail.
 • Samtal/Möte/Skype

 • Er Borgerliga Vigsel

 • Er Porträttsession

 • 20 digitala bilder

7 995 kr inkl moms
vigsel & porträtt på er

Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor, Lund

Sommarbröllop på Ven (Hven-bryllup)

Jag är så glad att Viktor & Maria bokade mig som bröllopsfotograf för sitt sommarbröllop på Ven i Skåne. Jag menar, jag visste ju redan att “Hven“ var en fantastisk ö att besöka; men nu vet jag att ön även är en fantastisk plats för ett kärleksfullt och personligt bröllop nära naturen, omgiven av havet, öppna fält, rapsblommor och ängar. Ett vackert försommarbröllop i maj!

brollopsfotograf+ven+brollop+seos+fotografi+hven+bryllup.jpg

Reka innan bröllopsfotograferingen

Jag hade varit på Ven ett par dagar innan bröllopet för att reka och hitta de bästa fotoplatserna - och det där motljuset som jag älskar så mycket, så jag visste att vi bara måste avsluta bröllopsdagens fotografering vid syrénbuskar i motljus...

Förberedelser på Nova Harmonia

På bröllopsdagen fångade vi både Marias förberedelser och Viktor och Marias första möte i bröllopskläder (First look-fotografering) på gården Nova Harmonia. Sedan tog vi den coola golfbilen som hade hyrts dagen till ära för att åka och fotografera porträtt före bröllopsceremonin, bland raps, åkrar och ängar.

Vigsel på Tycho Brahe Museet

Vigseln ägde rum på Tycho Brahe Museet i en (avkristnad) kyrka som får alla naturvetenskapsentusiaster att tjoa av glädje. Den är supercharmig, komplett med stjärnhimmel i taket. Brudskålen hade Maria och Viktor planerat i Tycho Brahes trädgårdar, en vacker och lummig plats med fin utsikt intill kyrkan. Här fick alla nära och kära vara med och fira brudparet efter att de hade sagt Ja till varandra, i den vackra Renässansträdgården bland fina paviljonger och äppelträd i full blom.

Bröllopsporträtt vid Pumpans Café

Efter brudskålen åkte vi tillbaka med stopp på några andra fina fotoplatser, bland annat Pumpans Café. De trevliga ägarna lät mig fotografera det nygifta paret vid en vacker äng på deras tomt som stod i full och fluffiga maskrosblommor. Min absoluta favoritplats var dock syrenbuskaget som jag hade planerat att vi skulle stanna vid innan vi åkte till mottagningen och bröllopsmiddagen. som var enastående vackert just för att kvällssolen formligen sipprade över de vackra buskarnas lila blommor. Jag älskar att fotografera bröllopsporträtt i motljus!

Planerar ni ett Ven-bröllop?

Tänk att fotografera mysiga bröllop i liten krets, med så mycket charm som Maria och Viktors försommarbröllop på Ven varje sommar? Jag är verkligen glad över att få jobba som bröllopsfotograf och fånga kärleksfulla ögonblick värda att minnas för mina brudpar. Jag blir glad varje gång någon berättar hur mycket de tyckte om sina bilder och det är en fin känsla att veta att jag varit med och skapat något som mina brudpar kommer att ha glädje av i många år framöver, tillsammans med sina familjer och vänner. Se om jag är ledig på ert bröllopsdatum, välkomna att skriva till mig:

Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Viktor & Maria, Bröllop på Ven

Bröllop utomlands: Island

Planerar ni att gifta er utomlands, som på Island? Grattis, ni har ett fantastiskt äventyr framför er. Island är en vacker ö och en magisk plats för just bröllop. Ska ni ha en vigsel utomhus eller i ett litet kapell? Med porträtt bland mystiska lavafält klädda i grön mossa? Bland isflak vid glaciärsjön Jökulsárlón? Vid vattenfall som Gullfoss, nära Fludír eller Selfoss? Eller undangömda Öxararfóss i vackra Thingvellír nationalpark? Eller på svarta stranden i Vík? Jag älskar personliga vigslar, vare sig ni rymmer till Island bara ni två, eller har era närmaste med er, med mig som fotograf blir det äkta ögonblick, nära porträtt och mycket utrymme för just er två, precis som ni är, och er kärlek. Omgivna av Islands enastående natur.

Islandsbröllop: Är jag er fotograf?

Boka mig som fotograf för ert bröllop på Island. Det ingår upp till 500 redigerade bilder på ett unikt USB i glas och en vacker Fine Art-förstoring av er favoritbild som minne av ert bröllopsäventyr. Gillar ni min bildstil och vill se om jag är tillgänglig för ert önskade bröllopsdatum? Gör er förfrågan nedan nu:

Österlen: Bröllop på Drakamöllan

När min kollega Fredrik bad att få med sig en second shooter - en till bröllopsfotograf till ett bröllop utomhus på Österlen, var jag inte sen att tacka ja. En fin dag i juli åkte vi på en liten roadtrip för att fotografera Anna & Simon's bröllop på Drakamöllan Gårdshotell, Österlen. En vackrare plats en ljummen och regnig sommardag är svår att hitta. Drakamöllan ligger en bra bit från vägen mitt ute i den vackra skånska naturen i Degeberga. Omringad av maffiga träd och gröna ängar, dekorerade med mängder av söta små blommor fotograferade jag bilderna ni ser nedan.

Bröllopsdans på vinden

Jag fotograferar ju mestadels mina bröllopsporträtt utomhus men när jag gårdens fantastiska fönster på vinden tänkte jag att jag får bjuda in Anna & Simon att ta en till bröllopsdans framför kameran, skyddade från sommarregnet... Här blev det även lite svartvita bröllopsporträtt.

Boka er bröllopsfotograf

Om ni ännu söker efter er bröllopsfotograf är ni välkomna att skriva till mig och se om jag är tillgänglig på ert bröllopsdatum! Hjärtligt välkomna till Seos Fotografi - För ögonblick värda att minnas. Gör er förfrågan nedan.