För ögonblick värda att minnas

Bröllopsfotograf i Vellinge & Skåne

Planerar ni ett personligt bröllop för att fira att ni väljer att gå genom livet tillsammans? En vigsel i lantlig stil eller bohemisk, omgiven av era närmaste med naturen som omfamnar er? Nära havet, en rustik lada eller äppellund? Lägg till glatt slokande blommor så har ni snart fångat mig. Vad sker nu?

Skriv till mig och kika om jag är ledig på ert bröllopsdatum så träffas vi och pratar mer. Det är viktigt för mig att vi klickar som personer. Varför? Jag tar ett begränsat antal fotograferingar per säsong och er bröllopsfotografering måste ju bli en härlig upplevelse. Ni förtjänar att få känna att ni kan vara lugna och trygga med ert val av fotograf, så att ni känner er avslappnade framför kameran. Det är så de bästa ögonblicken fångas. När jag kan vara med och ni kan vara ni och njuta! Även om det bara skulle vara ni två, barfota med sanden mellan tårna och saltstänkt havsdoft i håret.

Det är just därför mina par uppskattar att vi kan ses för en parfotografering i god tid före bröllopet: Detta blir en härlig fotostund med fina bilder som minne för er två. Bilderna får ni gärna använda till Save the date-kort eller inbjudan. Ännu en anledning att vara ute i god tid när ni väljer er bröllopsfotograf. Är vigselplatsen nära möter jag er gärna där med.

Vad är er största önskan för dagen då ni säger ja till varandra? Vilka ögonblick är viktigast? Berätta gärna mer när ni fyller i mitt formulär. Om jag är ledig er dag tar vi en fika eller ett Skype-möte.

Om jag inte är tillgänglig på er bröllopsdag: Jag har ett stort nätverk av fantastiska kollegor. Tveka inte att berätta vad ni söker efter hos er fotograf så kanske en av mina kollegor blir er drömfotograf istället? Yay!


Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv.
Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor, förfotografering på Sofiero och bröllopet på ön Ven.

Investera i värdefulla minnen

Er bröllopsfotograf är er investering i värdefulla minnen från er bröllopsdag. Precis som ni två och er story så kommer även ert bröllop att vara unikt, fyllt med härliga minnen, skratt och kärlek, i sällskap av de som betyder mest för er. Er investering börjar på 8 000 kr och ni kan boka mig för upp till 2 timmar, 4 timmar, 6 timmar, 8 timmar, 10 timmar eller heldags-bröllopsfotografering. Jag tar gärna fram ett upplägg speciellt för er. Skriv till mig så bokar vi en fika och hittar ett upplägg för just ert bröllop! Om ni inte bor i närheten hörs vi alla på Skype. Önskar ni även boka videograf kan jag gärna rekommendera en av mina duktiga kollegor.

 

Ögonblick från er bröllopsdag

Vilka stunder önskar ni att bevara från er bröllopsdag? Vi bestämmer antal timmar utifrån de moment ni önskar bevara: Förberedelser, First Look, Porträtt före vigsel, Vigsel, Gratulationer, Brudskål, Porträtt efter vigsel, Mottagning, Middag, Kvällsporträtt i solnedgång, Tal, Fest, Familjen och vännerna. Räkna med 60 minuter per delmoment. Jag fotograferar bröllop där ni finns. Jag utgår från Vellinge kommun utanför Malmö och fotograferar personliga, bohemiska eller lantliga bröllop i Skåne, på Ven, i Småland, Norrland och utomlands på förfrågan. Bland annat i Italien och på vackra Island.

Bröllopsfotograf i Skåne

Pris fotografering delar av dagen

Upp till 2 timmar - 8 000 :-
(vigsel och bröllopsporträtt)
minst 50 bilder till er
30 x 40 cm tavla (fine art)
bokningsavgift 25% av totalbelopp

Upp till 4 timmar - 15 000 :-
(2 tim + first look, brudskål & familj) 
minst 150 bilder till er
30 x 40 cm tavla (fine art)
bokningsavgift 25% av totalbelopp

Upp till 6 timmar - 22 500 :-
(4 tim + förberedelser & fram till middagen)
minst 250 bilder till er
20 x 20 cm vackert album (20 s.)
bokningsavgift 25% av totalbelopp

Pris bröllopsfotografering heldag

Upp till 8 timmar - 29 500 :-
minst 350 bilder till er
20 x 20 cm exklusivt album (20 s.)
bokningsavgift 25% av totalbelopp

Upp till 10 timmar - 34 500 :-
minst 450 bilder till er
20 x 20 cm exklusivt album (30 s.)
bokningsavgift 25% av totalbelopp

Heldag bröllopsfotografering - 40 000 :-
minst 550 bilder till er
20 x 20 cm exklusivt album (40 s.)
bokningsavgift 25% av totalbelopp

 
Tack för att du var med på vår dag. Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!
— Maria & Viktor, Bröllopsfotografering på Ven