För ögonblick värda att minnas

Boudoir & morgongåva
Malmö, Vellinge, Skåne

Kom på en boudoirfotografering hos mig. En boudoir-session är en investering i din relation med dig själv. En härlig porträttfotografering som är body positive och ger dig fina bildminnen. Vid en boudoir-porträttfotografering tar vi fantastiska porträtt på DIG! Du behöver ej vara van att bli fotograferad, för du är redan ditt bästa jag - precis som du är. Jag ger vägledning vid fotograferingen, så att du kan slappna av och ha kul! Boka din boudoir-session idag. Vi spelar härlig musik från en unik spellista som du tycker om! Boka mig även för morgongåva-fotografering. 

...Det kändes avslappnat och naturligt under fotograferingen och bilderna blev så fina...
— Sagt om Seos Fotografi

boudoirfotograf i Skåne

Boudoirfotografering sker vanligen inomhus, i mitt fotorum. Du får låna en av mina fina långklänningar i spets eller tar med dig underkläder eller det du trivs bäst i. Varför inte boka en session utomhus i naturen? Jag utgår från Vellinge, 2 mil utanför Malmö och fotograferar i Skåne.

Gravid? Boka gravid-boudoir!

Vi fångar fina ögonblick och porträtt på dig och fina magen. Låna en av mina spetsklänningar som gör sig bra i miljöer med naturligt ljus. Kom gärna förbi innan, träffa mig och prova klänningarna.

Nytt! Lyxiga tillval

Uppgradera din fotografering:

  • Make up & Hårstyling: 1000 kr

  • 10 extra bilder. 20 totalt: 1500 kr

  • Morgongåva 10 bilder/ask: 2000 kr

Betala smidigt med Swish & faktura.

Boudoir: Vad ingår?

  • Boudoirfotografering 45 min

  • låna en tunn spetsklänning

  • eller bär dina finaste undies

  • 10 redigerade bilder till dig

  • gåva: 3 framkallade, små bilder 

 

3 500 kr
inkl moms

 
Så himla fina bilder, svårt att välja ut favoriter då det var många som blev bra!
— Kajsa efter sin fotografering

Presentkort Boudoir session

Köp ett presentkort för en boudoirfotografering och ge bort en porträttfotografering till någon du tycker om i present. Varför inte på möhippan eller som gravid-boudoir och babyshower-present till den blivande mamman? Fotografering sker inomhus eller utomhus i naturen. Fin förstoring ingår!

klädsel Boudoirporträtt

Till din boudoirfotografering kan du välja att ta med egna kläder eller fina underkläder. Sedan kan du även låna en av mina fina tunna spetsklänningar. Vill du köpa snygga underkläder (även gravid) till din fotografering kan jag rekommendera La Leia i Malmö. Tjejerna där ger alltid bra service!