För ögonblick värda att minnas

Boudoirfotografering i Vellinge kommun

Boudoirfotografering är en investering i dig själv. En härlig fotografering som ger fina bildminnen. Vi fotograferar boudoir på plats hos mig i Vellinge med skön musik i bakgrunden som passar just dig!

Hur fungerar boudoirfotografering?

Vid en boudoir-fotografering tar vi vackra och härliga porträtt på dig som får vara stjärnan framför kameran. Du behöver ej vara van att bli fotograferad. Du får instruktioner och lätt vägledning så att du känner dig bekväm och får visa upp den fantastiska kvinna du är. Boka din boudoir-session idag!

Boudoir/Gravid: Detta ingår-Boudoir

  • 1 timme boudoirfotografering inne
  • Låna gärna tunna spetsklänningar
  • Välj olika hårsmycken & tillbehör
  • 10 redigerade bilder som minne
  • vacker förstoring av din favorit
3 000 kr
Betala via Swish eller faktura.

Vad är Gravid-Boudoirfotografering?

Ny tjänst från maj 2018! En gravid-boudoirfotografering är ett underbart minne av din tid som blivande mamma. Vi fångar fina ögonblick och gravidporträtt på dig och fina magen. Låna en av mina spetsklänningar som gör sig bra i denna miljö inomhus med naturligt ljus. Kom gärna förbi innan om du vill träffa mig som fotograf, se klänningarna du får låna samt miljön vi fotograferar i.

...Det kändes avslappnat och naturligt under fotograferingen och bilderna blev så fina...
— Sagt om Seos Fotografi
Så himla fina bilder, svårt att välja ut favoriter då det var många som blev bra!
— Kajsa efter sin gravidfotografering

Boudoirfotografering: Vad ska jag ha på mig?

Du får ta med egna kläder, fina underkläder eller låna klänningar av mig. Välkommen hit för en konsultation och fotografering av dina boudoir-porträtt hos mig i Vellinge eller på annan plats i Malmö eller övriga Skåne. Jag erbjuder boudoirfotografering för par på förfrågan.

 

Underkläder & Make Up?

Vill du köpa snygga underkläder till din fotografering kan jag rekommendera La Leia i Malmö. Fantastisk service för alla storlekar, även för gravida. Boka Hår & Make Up till din fotografering? Säg till vid bokning.