Bevarar era minnen kärlek, glädje och livet

Bokning & Kontakt

Special delivery for you...
Hur hittade du / ni till Seos Fotografi? *

Seos Fotografi innehar registrering för F-skatt. Priser för fotograferingar kan uppdateras. Befintliga bokningar utförs till den överenskomna kostnaden och det pris som stod på hemsidan vid bokningstillfället.

Ögonblick värda att minnas 

Jag tror på förberedelser i god tid innan fotograferingen och en härlig fotoupplevelse med kvalitetstid för er som står framför kameran. Ögonblickets värde bevaras i era bilder.

Klädsel på fotograferingen

Bär något fint ni trivs i, gärna ej för mörkt eller stora mönster. Ljust och bekvämt funkar alltid. Vid gravidfotografering får du låna en eller två av mina vackra långklänningar som gör sig extra fin på denna typ av bilder. Utöver det får du bära en blomsterkrans av äkta blommor. Kransen får du ta med hem som minne.

Äkta bilder och ärliga känslor

Jag tror på att relationer människor emellan är vackra, och det är känslorna jag visar i mina bilder. Vi är alla olika och bra precis som vi är, därför levererar jag naturligt redigerade bilder som visar det som ni faktiskt upplevde under fotograferingen och inte en justerad version av er som person eller den plats vi befann oss på. Min filosofi går ut på att bevara ögonblick värda att minnas, precis så härliga som de var när de fångades.

Hur gör vi det mesta av våra bilder?

Mina kunder vill göra mer av sina bilder än att bara ha dem som digitala filer, och så med uppskattar de att jag enbart köper in fotoböcker och fototryck av leverantörer som erbjuder högsta kvalité och god service.

Fotominnen gör sig bäst på väggarna i hemmet, där de får stråla och påminna om en fin stund av kärlek och familjetid. Alla foton trycks på kvalitetspapper och behandlas med skyddande finish för lång hållbarhet. Jag levererar era produkter personligen (centrala Malmö och Höllviken) eller skickar allting rekommenderat hem till er. Ert paket skickas försäkrat till ert närmaste uthämtningsställe. Fråga mig gärna om Fine Art prints från 30 x 40 cm eller en fotobok med linneomslag.

Fine Art Förstoring: Perfekt som dekoration i ert hem eller som gåva! Beställ er favoritbild som Fine Art-tavla på fint fotopapper. Ert fototryck monteras på en stabil bakgrund innan den packas, ni kan sedan välja att rama in ert fototryck enligt önskemål. 

Fotobok: Välj album med tio eller tjugo uppslag från i fyrkantigt 20 x 20 cm format eller 20 x 30 cm format. Till exempel kan ni beställa ett vackert album med linneomslag i storlek 20 x 20 cm eller rektangulärt 20 x 30 cm format.

Förberedd, kreativ och mjuk
med direktiv och bemötande.
— Tobias & Josefin