Capturing outdoor weddings & maternity portraits in natural light

Kontakt & Bokning

Special delivery for you...
Förberedd, kreativ och mjuk
med direktiv och bemötande.
— Tobias & Josefin

Ögonblick värda att minnas 

Jag tror på förberedelser i god tid innan fotograferingen och en härlig fotoupplevelse med kvalitetstid för er som står framför kameran. Ögonblickets värde bevaras i era bilder. Mina kunder vill göra mer av sina bilder än att bara ha dem som digitala filer, och så med uppskattar de att jag enbart köper in fotoböcker och fototryck av leverantörer som erbjuder högsta kvalité och god service.

Klädsel på fotograferingen

Bär något fint ni trivs i, gärna ej för mörkt eller stora mönster. Ljust och bekvämt funkar alltid. Vid gravidfotografering får du låna en eller två av mina vackra långklänningar som gör sig extra fin på denna typ av bilder. Utöver det får du bära en blomsterkrans av äkta blommor. Kransen får du ta med hem som minne.

Äkta bilder och ärliga känslor

Jag tror på att relationer människor emellan är vackra, och det är känslorna jag visar i mina bilder. Vi är alla olika och bra precis som vi är, därför levererar jag naturligt redigerade bilder som visar det som ni faktiskt upplevde under fotograferingen och inte en justerad version av er som person eller den plats vi befann oss på. Min filosofi går ut på att bevara ögonblick värda att minnas, precis så härliga som de var när de fångades.

Hur gör vi det mesta av våra bilder?

Fotominnen gör sig bäst på väggarna i hemmet, där de får stråla och påminna om en fin stund av kärlek och familjetid. Alla foton trycks på kvalitetspapper och behandlas med skyddande finish för lång hållbarhet.

Jag levererar era produkter personligen (centrala Malmö och Höllviken) eller skickar allting rekommenderat hem till er. Ert paket skickas försäkrat till ert närmaste uthämtningsställe. Fråga mig gärna om Fine Art prints från 30 x 40 cm eller en fotobok med linneomslag.

Fine Art Förstoring: Perfekt som dekoration i ert hem eller som gåva! Beställ er favoritbild som Fine Art-tavla på fint fotopapper. Ert fototryck monteras på en stabil bakgrund innan den packas, ni kan sedan välja att rama in ert fototryck enligt önskemål. 

Fotobok: Välj album med tio eller tjugo uppslag från i fyrkantigt 20 x 20 cm format eller 20 x 30 cm format. Till exempel kan ni beställa ett vackert album med linneomslag i storlek 20 x 20 cm eller rektangulärt 20 x 30 cm format.

Seos Fotografi innehar registrering för F-skatt. Priser för mina fotograferingar kan uppdateras. Befintliga bokningar utförs till den överenskomna kostnaden och det pris som stod på hemsidan vid bokningstillfället.

Bokningsinformation & Villkor

1. Bokning. Hur går bokningen till?

Vad kul att ni gillar mina bilder och önskar boka en fotografering! Gör er bokningsförfrågan via mitt formulär så kontaktar jag er för att boka in en konsultation hemma hos mig eller via Skype/telefon.

Porträtt, Par & Gravid: Vid porträtt eller gravid- och parfotografering gäller fakturan som bokningsbekräftelse. När den är betalad garanteras ert bokade datum.

Bröllop: Vid bröllopsbokningar har vi alltid minst ett personligt möte innan er bröllopsdag. Vid bröllopsbokning ingår en förfotografering för paret som bokat. Vid bröllopsbokningar ingår transport inom Skåne län i kostnaden för paketet, avgift tillkommer för resor till Ven. Jag skriver avtal för alla bröllopsfotograferingar.

Se information om betalning i avsnitt 2 och information om avbokning i avsnitt 5.

2. Betalning. Hur kan vi betala?

Seos Fotografi innehar F-skatt och alla fotograferingar faktureras via Billogram och betalas via bankgiro eller Swish till nummer 123 5219 225 som anslutits till mitt företagskonto.

Porträtt, Par & Gravid: När hela kostnaden för er porträttfotografering inklusive en administrationsavgift på 500 kr har betalats är er bokning bekräftad. Vid beställning av förstoringar, Fine Art-tryck eller fotoböcker skickas produktfakturan separat efter er fotografering. Se avbokningsvillkor för porträttfotograferingar under avsnitt 5. Avbokning. Information & Villkor.

Bröllop: Er bröllopsfotografering bekräftas när avtalet oss emellan har skrivits på och bokningsavgiften, som utgörs av 50% av totalkostnaden för ert bröllop har betalats och inkommit till fotografen. Vid bröllop bör kvarvarande 50% av totalbeloppet ha betalats senast 7 dagar före bröllopsfotograferingen för att undvika annullering av bokningen. Om ni bokar tilläggstid på bröllopsdagen eller väljer fotopaket och fotoprodukter faktureras dessa separat efter bröllopsfotograferingen. Se avbokningsvillkor för bröllop under avsnitt 5. Avbokning. Information & Villkor.

 

3. Bildleverans. När och hur levereras våra bilder?

Mellan en och två veckor efter fotograferingen skickar jag länken till ert privata bildgalleri med era redigerade bilder i digitalt format. Era bilder levereras digitalt i ett privat galleri via min företagstjänst Pixieset. Ni väljer era favoritbilder genom att markera dem med ett hjärta i galleriet. Sedan hörs vi för att stämma av vilka ni önskar göra fototavla eller fotobok av.

Ni kan ladda ner hela galleriet i högupplöst format eller i webbanpassat format, det senare är perfekt för delning med familjen och vännerna via sociala medier, helt enligt önskemål. Ange Seos Fotografi eller www.seosfoto.se vid delning i sociala medier. Bilderna är färdigredigerade vid levereras och får inte redigeras ytterligare av kund eller tredje part (gäller även svartvit-färgning eller filterpåläggning).

4. Upphovsrätt. Vem har upphovsrätt för bilderna?

Seos Fotografi innehar upphovsrätt för alla bilder som tagits under en fotografering inklusive redigerade versioner av dessa bilder som levererats till kund. Kunden får fri framkallningsrätt och får dela och nyttja bilderna (privat) med hänvisning: Seos Fotografi eller www.seosfoto.se. Bilder får inte upplåtas till tredje part utan fotografens godkännande.

5. Avbokning. Information & Villkor

Ibland kan en fotografering inte genomföras på grund av olika skäl. Vid avbokning från fotografens håll återbetalas samtliga redan erlagda utgifter utom administrationsavgiften för redan utfört arbete.

Porträtt, Par & Gravid: Administrationsavgiften om 500 kr faktureras för att täcka kostnaden för redan utfört arbete. 

Bröllop: Bokningsavgiften om 50% av totalbeloppet återbetalas inte vid avbokning. Resterande 50% av totalbeloppet stryks eller återbetalas, om det redan betalats och inkommit till fotografen.

Välkomna att kontakta mig vid frågor!

Vi tyckte att det kändes avslappnat och naturligt under fotograferingen! Bilderna blev fina och kändes som oss :) Hoppas att du kan fota oss igen.
— Rebecka & Anders