Hitta en bröllopsfotograf: Utvald medlem

Idag är jag glad över att få dela lite härliga nyheter! Jag har blivit utvald fotograf och medlem i Hitta En Bröllopsfotograf för regionen Skåne. Det är en grupp på Facebook som riktar sig till er brudpar som värdesätter kvalité och service i valet av rätt fotograf för er bröllopsdag. Jag tackar för förtroendet, jag vet att det läggs ner mycket omsorg vid urvalet av medlemmar. 

När ni väljer den bröllopsfotograf som bäst matchar er vision om hur er bröllopsdag ska bevaras i bilder, finns jag och mina duktiga kollegor tillgängliga för er i hela Sverige eller utomlands. Ett tips är att vara ute i god tid när ni bokar, så ni får er drömfotograf!

 
  Denna ikon pryder nu min hemsida som utvald medlem för region Skåne i Hitta en Bröllopsfotograf.

Denna ikon pryder nu min hemsida som utvald medlem för region Skåne i Hitta en Bröllopsfotograf.

 

Ett härligt steg för Seos Fotografi! Om ni söker bröllopsfotograf i Malmö, Vellinge eller övriga Skåne län kan ni läsa mer om mina tjänster inom bröllopsfotografering här. Även för utomhusbröllop.

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin