Hitta en bröllopsfotograf: Utvald medlem

Idag är jag glad över att få dela lite härliga nyheter! Jag har blivit utvald fotograf och medlem i Hitta En Bröllopsfotograf för regionen Skåne. Det är en grupp på Facebook som riktar sig till er brudpar som värdesätter kvalité och service i valet av rätt fotograf för er bröllopsdag. Jag tackar för förtroendet, jag vet att det läggs ner mycket omsorg vid urvalet av medlemmar. 

När ni väljer den bröllopsfotograf som bäst matchar er vision om hur er bröllopsdag ska bevaras i bilder, finns jag och mina duktiga kollegor tillgängliga för er i hela Sverige eller utomlands. Ett tips är att vara ute i god tid när ni bokar, så ni får er drömfotograf!

 
Denna ikon pryder nu min hemsida som utvald medlem för region Skåne i Hitta en Bröllopsfotograf.

Denna ikon pryder nu min hemsida som utvald medlem för region Skåne i Hitta en Bröllopsfotograf.

 

Ett härligt steg för Seos Fotografi! Om ni söker bröllopsfotograf i Malmö, Vellinge eller övriga Skåne län kan ni läsa mer om mina tjänster inom bröllopsfotografering här. Även för utomhusbröllop.

Photographer in Sweden & abroad. Remote digital consultant. #rescuemom.