Hitta rätt bröllopsfotograf!

Er bröllopsdag är en av de viktigaste dagarna i livet. Gå inte miste om de små och stora stunderna som är betydelsefulla. Nedan har jag samlat 4 bra tips (samt bonustips!) som kan vara bra att stämma av när ni ska hitta rätt bröllopsfotograf.

4 tips för att hitta rätt bröllopsfotograf

1. Planering och önskemål

Skriv ner era önskemål och planera er budget. Lägg sedan undan pengatänket och boka möten med ett par fotografer som känns som om de skulle kunna vara rätt för er.

2. En bildstil som är "ni"

Välj en fotograf vars bilder ni tycker om. Varje fotograf har en unik bildstil som utgörs av fotografering och redigering. Vilken stil är "ni"? Kan fotografen erbjuda det?

3. Öppen kommunikation

Välj en bröllopsfotograf som ni klickar med. Det är viktigt att kunna kommunicera öppet och regelbundet, för allas trygghet i samarbetet. Läs mer om just trygghetsfaktorn nedan.

4. Avtal & Kundomdömen

För extra trygghet, se även vad andra sagt om bröllopsfotografen och skriv alltid ett avtal som känns rättvist - för alla inblandade. Gå tillsammans igenom villkoren för bokning och avbokning. Det går inte att styra ödet så prata om vad som gäller.

Bonus-tips: Känns det rätt i magen?

Rätt fotograf för er är en person som ger er känslan att era minnen kommer att fångas på ett sätt som gör det värt att blicka tillbaka på er bröllopsdag i många år framöver. 

Stort Lycka till!

 

Fyll på: Har du fler tips?

Vad är eller var viktigast för dig i valet av fotograf till bröllopsdagen? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet. <3

Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— En fin hälsning från ett av mina brudpar. :-)

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin