Att skriva eller att fotografera?

Jag har i olika perioder dragits till att skriva eller att fotografera.
Ibland har jag funderat över vad jag skulle välja då jag tyckte att jag behövde det av en anledning. Vad skulle det bli om jag var tvungen att välja? Att skriva eller att fotografera? Hemska tanke.

 
att-skriva-eller-att-fotografera-jasmin-erhorn-seos-fotografi-road-trip-sverige-skane-fotoblogg.jpg
 

Men efter mycket grubblande har jag kommit fram till något som ger mig ett lugn.

Det är inte så stor skillnad egentligen. Både fotografen och författaren har en historia att berätta, en känsla att förmedla. Intressen så lika de kan bli. 

Att skriva började med att skriva i dagböcker för mig och att fotografera var att fånga ögonblick ur min vardag likaså. Stunder ur mitt liv. 

Jasmin som fotograf och Jasmin som författare har egentligen alltid bara varit Jasmin; som dokumenterar. Så idag behöver jag ej välja längre.

 
att-skriva-eller-att-fotografera-jasmin-erhorn-seos-fotografi-road-trip-vellinge-skane-fotoblogg.jpg
 

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin