Santorini Engagement Session: Josefin & Tobias

Rustic and romantic engagement session with Josefin & Tobias on the gorgeous island of Santorini in Greece. A set of intimate pre-wedding portraits in a somewhat moody photography editing style. Engagement portraits surrounded by the blue ocean and in the pass way to Hotel Atlantis and Sphinx Restaurant.

Engagement Session Santorini Seos Fotografi
Santorini Engagement Session Seos Fotografi
Santorini Engagement Seos Fotografi
Santorini Engagement Seos Fotografi
Pre-Wedding Santorini Seos Fotografi
Santorini Seos Fotografi

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin