Rustic Santorini Destination Wedding

I loved capturing Josefin & Tobias romantic Santorini Destination wedding portraits. Bride and groom getting ready and first look portraits. A poolside villa in Greece, a bride with flower crown getting ready for her wedding. The wedding bouquet with eucalyptus leaves and roses. The groom is waiting, sneaking a peek... First look, followed by wedding portraits among palm trees and amidst light blue villas on Santorini...

Rustic wedding portraits among olive trees

A whimsical portrait session among the olive trees with a rustic edge. Josefin and Tobias were one of the most romantic and at the same time fun couple to photograph. I love the contrast between the dressed up outfits and the raw and authentic nature...

Oia sunset portraits on Santorini

A view that amazes, natural light that makes everything simmer in pink and yellow. Just what we hoped for during this wonderful wedding portrait shoot in Oia, Santorini. Josefin and Tobias were a dream to photograph on the roof tops of Oia with an Ocean view of Santorini. I love how the gorgeous golden hour evening sun sweep in over the landscape and turn this beautiful place into a magical one...

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin