Porträttfotografering på stranden i Höllviken

Även om jag utvecklas hela tiden så har jag ändå en viss stil. Seos Fotografi står för mig för porträtt i naturligt ljus med närheten till naturen. Mina bilder är oftast fotograferade i kvällsljus, kvällssol eller motljus timmarna före solnedgången. Spana in dessa härliga porträtt från en fotografering med Linda på stranden i Höllviken, i vackert motljus en fin sommarkväll.

Fotografering på stranden i Höllviken

Min favoritmiljö är på stranden i Höllviken, vid hav och klippor, på blommiga ängar eller i torrt gräs, det ger finast färger. Särskilt för den redigeringsstil jag använder mig av med ledord som närhet och magiskt ljus. Jag älskar kontrasten mellan den vackra, råa naturen och de fina klänningarna som kvinnan, bruden, eller den blivande mamman har på sig under en fotografering med mig.

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin