Porträtt i motljus på stranden

Porträttfotografering på stranden i Höllviken i motljus. Höstmys och motljus, två av mina favoritsaker. Stranden är dessutom min favoritplats för porträttfotografering, det är så vackert där året runt. Vilken tur jag har att få kalla Höllviken mina hemtrakter. Stranden funkar lika bra för porträttfotograferingar till företagsfoton som till privatpersoner.

portratt fotograf hollviken strand fotografering utomhus motljus seos fotografi
portratt fotograf hollviken strand fotografering utomhus motljus seos fotografi

Kontakta mig här om du är intresserad av porträtt till ditt företag eller på dig.

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin