Parfotografering på stranden i november

En mysig kärleksfotografering på stranden en solig dag i november med Linda och August.

Linda & August's golden hour love portraits at Ribban, Malmö

Cold air and wonderful light were natures gifts to our little group that sunday afternoon at the beach in november. We started off with a cosy pique-nique with hot chocolate and while I was taking the golden hour portraits, my lovely partner Christian made sure the seagulls stayed off our blanket. :D

Linda and August have been together for almost seven years now. I am so happy I finally got to shoot these two. August is not used to being in front of the camera, this is why my interaction approach works well, as compared to stand up straight, smile and look into the camera... ;-) During a photo session with me, you get to spend time with your loved one, in comfort, and I am keeping the memories for you.

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin