Parfotografering på stranden i Höllviken

Parfotografering på stranden i Höllviken. En vårkväll i romantisk stil på stranden fångade jag det här ögonblicken mellan Sofie och hennes Fredrik som väntar på att få välkomna sitt efterlängtade barn till världen. Skratt och tid för 2... plus 1!

Fredrik & Sofie med lilla miraklet i magen under en härlig strandfotografering. 

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin