Louise & Christo: Gravidfotografering i Höllviken

Louise blev jätteglad över att jag hade hittat en helt ny fotoplats till hennes gravidfotografering som skulle äga rum på två olika platser, den första ute på ett fantastiskt vackert naturreservat nära Höllviken. Louise och hennes Christo träffades i Sydafrika, och även om vi inte kunde ta oss dit för denna gravidfotografering, kändes denna plats just idag lite mer speciell än vanlig svensk natur i kvällssol.

Gravidporträtt i Höllviken med parfotografering

Efter Louise vackra gravidporträtt på naturreservatet, först enskilt och sedan med sin partner Christo tog vi oss vidare till dagens andra fotoplats. Efter ett ombyte till en ny gravidklänning avslutade vi med en romantisk parfotografering på stranden i Höllviken. Jag älskar verkligen att fotografera blivande mammor, gravida med första barnet. Det är verkligen en speciell tid av glädje och kärlek. Och jag blir så glad när jag får så fina ord och recensioner på min Facebooksida efter vår fotografering!

“Så himla fina bilder, svårt att välja ut favoriter då det var många som blev bra!! Tack så jätte mycket är så himla nöjd!!”

— En nöjd blivande mamma efter vår gravidfotografering

 
 

Boka din egen gravidfotografering med parporträtt

Boka en gravidfotografering med mig! Om du väljer Gravidfotografering Lyx som Louise, så ingår fler bilder samt en vacker blomsterkrans som matchar de klänningar du väljer att låna.

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin