Lån av Klänning &  Hårsmycke vid bokning

Känn dig extra fin under dina gravidporträtt med klänning och krans. I din fotografering ingår lån av en eller två långklänningar som är speciellt gravidanpassade (finns i 36-46). Det finns många klänningar till olika miljöer & en skön stickad sjal att svepa in dig i!

Hårsmycke & Krans

Det ingår en matchande blomsterkrans när du bokar din fotografering. Den görs speciellt till dig, i slät eller maffig design, helt enligt önskemål. Nedan ser du blomsterkransar från tidigare fotograferingar. Sista bilden visar min kund Sofia i ett vackert bohemiskt hårsmycke med glaspärlor, som hon lånade av mig till sin fotografering. Låna det, du med!

...det kändes avslappnat och naturligt
under fotograferingen och bilderna blev så fina...
— Sagt om porträtt med bebis i magen

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin