Bli en bättre fotograf

Så himla glad just nu, har gett en perfekt fredagspresent till mig själv!

Det är dags för nästa fotokurs. Mitt mål är att bland annat förbättra mitt arbetsflöde. Syftet med kursen för mig personligen är att på sikt kunna förkorta leveranstiden av bilder till dig som kund. utan att för den skull tappa min personliga fotostil, redigeringsstil eller den goda kvaliteten av mina fotografier.

Jag är alltid taggad på att utvecklas som fotograf. Jag har tidigare deltagit i fotoworkshops och bland annat varit på Island och Santorini med fantastiska Emelie Ohlsson, fotograf, fotolärare och inspiratör. Jag har även deltagit i flera av Emelies grymma fotoutbildningar för att bli en bättre fotograf inom t ex bröllopsfotografering eller rent företagsinriktade saker som hjälpt mig att förbättra min verksamhet, Seos Fotografi.

Emelie är en stor förebild för kvinnor i vår bransch, då hon öppenhjärtad delar med sig av sin kunskap, glädje och erfarenhet till andra fotografer. Jag är otroligt tacksam över att få vara del av nätverket jag har fått genom hennes fotoutbildningar.

Tack vare min vilja att utvecklas som fotograf hela tiden har jag träffat duktiga kvinnliga fotografer ifrån Skåne och övriga Sverige. Det är en plats för inspiration, diskussion, kunskap och inte minst vänskap som jag hittat mitt bland dessa fantastiska människor som alla har fotografi som ett gemensamt intresse. 

Min passion är inte att ta bilder utan att fånga ögonblick som bevarar känslan av en stund som är minnesvärd och betydelsefull. Det är på så sätt jag önskar att ge mervärde till dig som kund och det börjar med att utvecklas som fotograf genom kurser som den jag nu ska påbörja. Glad fredag allesammans!

Besök min fotolärare och entreprenör Emelie Ohlssons sida Passion by Emelie för att bli en bättre fotograf du med, eller kika in på Love by Emelie för att se hennes arbete som fotograf i Sverige och utomlands.

Photographer in Sweden & abroad. Remote digital consultant. #rescuemom.