Alex & Sofia's parporträtt i motljus på Ribban

Alex & Sofia's parporträtt i motljus på Ribban

Blivande föräldrar. En kärleksfull parfotografering i motljus på stranden med Alex och Sofia här hemma på Ribban i Malmö. Efter Sofias gravidfotografering bokade vi även in en romantisk parfotografering där Sofia och hennes man Alex fick kvalitetstid tillsammans framför kameran i vackert motljus på stranden. Jag tycker det är supermysigt att fotografera parporträtt i solnedgången på stranden. Romantiskt och betydelsefulla minnen för båda blivande föräldrar!

Jasmin fotograferade mig och min man när vi väntade vårt första barn. Resultatet var över all förväntan! Jasmin är professionell och gjorde fotograferingen till ett härligt minne.
— Sofia efter sin gravidfotografering

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin