Presentkort till fotografering

Ett bra tips på en väldigt uppskattad gåva är ett presentkort för en fotografering. Även ett bra julklappstips, nu när det inte är långt kvar till julafton. En perfekt present till en babyshower, till den gravida blivande mamman, som får ett fint minne av tiden som gravid, fotograferad i långklänning i en vacker naturmiljö. En minnesvärd upplevelse för par eller en förlovning.

Presentkort gäller i 1 år. Välj presentkort efter fototillfälle eller värde i formuläret nedan.

 

Vilket presentkort är du intresserad av?

1. Jag är intresserad av: *
Markera önskat presentkort.
 
En perfekt gåva till den blivande mamman eller någon annan du tycker extra mycket om!
— Presentkort till fotografering i Malmö

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin