Presentkort till fotografering

Ett bra tips på en väldigt uppskattad gåva är ett presentkort för en fotografering. Även ett bra julklappstips, nu när det inte är långt kvar till julafton. En perfekt julklapp till den gravida, blivande mamman, som får ett fint minne av tiden som gravid, fotograferad i långklänning i en vacker naturmiljö. En minnesvärd upplevelse för par eller en förlovning.

Välj presentkort efter fototillfälle eller värde från 500 kr när du fyller i formuläret nedan. Gäller 1 år.

Ge bort fina minnen i julklapp till någon du tycker om!

Beställ presentkort i 3 snabba steg!

1. Välj Presentkort *

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin