Gravidfotografering i Höllviken med Sofie

Sofie's gravidfotografering i tallskogen och på stranden i Höllviken. Sofie hjälpte mig att inviga min "Sagan om ringen"-gravidklänning som jag kallar den. En fantastisk vit långklänning med böljande vita armlängder, den kändes som gjord för henne. Den långa gravidklänningen passade henne perfekt och gav en mystisk sagostämning under gravidfotograferings första stopp i skogen vid stranden i Höllviken. Sofie bjöd verkligen på sig själv, det här är en gravidfotografering jag kommer minnas som en härlig stund med mycket skratt och roliga poser, där vi även fångade lugnet och glädjen över det efterlängtade miraklet...

Gravidfotografering med parporträtt i Höllviken

Senare gick vi ner till stranden och då fick Sofie även ha på sig den fina kransen som var ordnad till hennes gravidfotografering. Det var lite grumligt väder så det blev en väldigt spännande kontrast till de söta och fina blommorna och den böljande klänningen. I slutet av fotograferingen tog vi parporträtt på Sofie och hennes kärlek Fredrik, både på stranden och i en mysig skyddad del av stranden intill havet.

Boka din egen gravidfotografering med mig!

Bevara den finaste tiden före mammalivet, boka din gravidfotografering med parporträtt i skogsmiljö eller på Kämpingestranden i Höllviken från graviditetsvecka 30, läs mer och boka här. Välkommen till Seos Fotografi!

En fotografering jag kommer minnas som en härlig stund med mycket skratt och roliga poser, där vi även fångade lugnet och glädjen över det efterlängtade miraklet...
— Min känsla efter att ha fotograferat Sofie i Höllviken

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin