Helen's gravidfotografering på Ribban

Helen's gravidfotografering på Ribersborgsstranden i Malmö var väldigt härlig med gott humör och härliga gravidbilder. Den här gravidfotograferingen påbörjades vid Öresundsparken och avslutades sedan på en av bryggorna och i sanden på Ribban, stranden bjöd på väldigt fint motljus och kvällssol och resultatet blev riktigt fina ögonblick där vi fick hitta lugnet på en ibland stormig plats. Helen ville gärna ta en bild med ett hjärta på magen, som hon ville hänga upp på väggen därhemma, bredvid en liknande bild från sin första graviditet. Så mysigt!

Blomsterkrans till din gravidfotografering

När du bokar en gravidfotografering med mig ingår lån av en vacker gravidklänning och en fin blomsterkrans av äkta blommor. Det här måste ha varit den mest fantastiska blomsterkrans jag har fått glädjen att arbeta med. En ögontjänare ihop med vackra Helen i de fina långklänningarna hon valde att låna till denna gravidfotografering.

Boka din egen gravidfotografering med mig!

Bevara den finaste tiden före mammalivet, boka din egen gravidfotografering på Ribersborgstranden i Malmö från graviditetsvecka 30, läs mer och boka här. Välkommen till Seos Fotografi!

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin