Gravidfotografering med parporträtt på stranden

Fina Sofie och Jesper väntar sitt första barn och valde en kombinerad gravidfotografering med parporträtt. Efter Sofies make up och hårstyling började vi först med tid för två och parporträtt tillsammans med fina bebismagen. Sedan fortsatt vi med Sofie, iklädd vacker gråblå långklänning i tyll och en fantastisk blomsterkrans från min älskade florist Sophie.

Gravidfotografering utomhus i mulet väder

Jag älskar motljus men på andra plats kommer definitivt molnigt gärna lite mer mulet väder. Det ger superfint ljus och en härligt rustik känsla på bilderna. En superfin kontrast till den eleganta looken med långklänningen och blomsterkransen. Det var förvånansvärt milt väder men senare kompletterade vi med sköna värmepåsar. Vi tog även en hel del pauser samt en härlig picknick med varm choklad och te, iklädda våra vinterjackor på en gosig filt på stranden... Underbart! Om du vill veta mer kan du gå till infosidan för gravidfotografering.

Hår & make Up till din gravidfotografering

Min duktiga kollega Cecilia Tram stod för hår och make up samt assisterade mig efter. Boka henne, hon är underbar! Bor du i Malmö kommer hon dessutom hem till dig innan dina gravidporträtt! Lyxigt <3

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin