Sofias gravidfotografering i Öresundsparken & på Ribban

Sofias Gravidfotografering i Malmö. I Öresundsparken och på Ribersborgstranden i motljus. En underbar gravidfotografering med flera vackra miljöer och närheten till naturen, med en stor och romantisk bukett som ett fång ängsblommor i bohemisk stil. Det blev mycket skratt och tid för att skapa vackra bilder och minnen från Sofias tid som gravid, blivande mamma.

Gravidporträtt i Öresundsparken

Först ut gick vi till parken och mitt favoritträd som jag kallar för Southern tree. En helt underbar miljö som jag är mer än tacksam över att ha här i Malmö. Helt utan att behöva åka till södra delen av USA... Sofia strålade med bebismagen och sin långklänning och hårsvallet som hon hade fixat hos en frisör precis innan vår fotografering. Jag älskar mjuka lockar!

Resultatet var över all förväntan! Jasmin är professionell och gjorde fotograferingen till ett härligt minne.
— Sofia's fina ord efter vår fotografering

Gravidfotografering på Ribersborgstranden i motljus

Sofia var så vacker under sin gravidfotografering på stranden här i Malmö. Hon valde två olika långklänningar att framhäva den fina gravidmagen i. Sofia hade även ett vackert hårsmycke i glas som hon lånade av mig. Sedan fick hon en härligt gosig sjal att vira in sig i när det blev lite kallare.

Boka din egen gravidfotografering med mig!

Bevara den finaste tiden före mammalivet, boka din egen gravidfotografering i Malmö från graviditetsvecka 30, läs mer och boka här. Välkommen till Seos Fotografi!

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin