Kajsa's gravidfotografering på stranden i Höllviken

Kajsa's mysiga gravidfotografering på stranden i Höllviken. Jag blev jätteglad över att Kajsa bor i mina gamla hemtrakter, stranden i Höllviken är så vacker! Kajsas utvalda långklänningar och den vackra blomsterkransen var en perfekt kombination för spännande gravidporträtt, denna kyliga och blåsiga dag.

Gravidfotografering på stranden i Höllviken

Väder och en dramatisk miljö i kontrast till en strålande Kajsa med sin fina gravidmage, gjorde denna gravidfotografering på stranden i Höllviken och i skogsmiljö till en magisk upplevelse! Se Kajsa's fina hälsning till mig efter att hon hade fått sina gravidporträtt.

Så himla fina bilder, svårt att välja ut favoriter då det var många som blev bra!! Tack så jätte mycket är så himla nöjd!!
— Kajsa efter vår gravidfotografering i Höllviken

Boka din egen gravidfotografering med mig!

Bevara den finaste tiden före mammalivet, boka din egen gravidfotografering på stranden i Höllviken från graviditetsvecka 30, läs mer och boka här. Välkommen till Seos Fotografi!

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin