Fotominnen gör sig bäst på väggen

Gör mer av era bilder än att låta dem ligga på ett USB-minne. På väggen får era minnen stråla och påminner om livets härliga stunder och förgyller vardagen.

Jag erbjuder följande utvalda produkter: Fine Art förstoring med matt finish från 30 x 40 cm och fotoalbum med linneomslag i 20 x 20 cm eller 20 x 30 cm. Framöver kommer jag även att ta in rustika träblock, alltså fototryck på bakgrund i trä.

 
 Fototavla från Seos Fotografi på väggen.

Fototavla från Seos Fotografi på väggen.

 

Fototavla "Fine Art"

Perfekt som dekoration i ert hem eller som gåva! Ert fototryck i 30x40 cm eller större monteras på en stabil bakgrund innan den packas, ni kan sedan välja att rama in ert fototryck enligt önskemål. Kan du inte bestämma dig? Det blir jättefint att välja två eller tre bilder med, så sätts de ihop till ett kollage, se tavlan från Kajsas gravidfotografering nedan.

Alla foton trycks på kvalitetspapper och behandlas med skyddande finish för lång hållbarhet. Jag levererar era produkter personligen i centrala Malmö och Höllviken, eller skickar allting rekommenderat hem till er. Vid REK-frakt skickas er fotoprodukt försäkrat till ert närmaste uthämtningsställe. 

 
 

Fotobok & Album

Trycks på syrafritt papper som håller extra länge. Speciellt fint för bröllopsbilder. Välj album med tio eller tjugo uppslag i fyrkantigt eller rektangulärt format. Välj mellan album med linneomslag i storlek 20 x 20 cm eller 20 x 30 cm.

Mina kunder vill göra mer av sina bilder än att bara ha dem som digitala filer, och så med uppskattar de att jag enbart köper in fotoprodukter av leverantörer som erbjuder högsta kvalité och kundservice.

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin