Inreda med foto: Mina fototavlor på Printler

Jag är stolt medlem och fotograf på Printler som arbetar med fototavlor och fototryck som inredning. Här får du unika porträtt, landskap eller resebilder som få andra har.

Fototavla: vallmofält i Skåne

Från juni 2018 kommer en ny fototavla finnas i mitt galleri med utvalda fototryck på Printler. Jag har flyttat ut på landet och en underbar sommarkväll återvände jag till en plats jag råkade åka förbi i maj. Vallmo i Skåne, eller vallmofält är ju en underbar del av sommaren här i Sverige.

 
Vallmo.   Köp tavlan på Printler från juni 2018

Vallmo. Köp tavlan på Printler från juni 2018

 

Fototavlor från Italien & Grekland

Jag älskar att fotografera nya miljöer så i mitt galleri finns ett urval av mina fotografier från Italien, och Grekland och hela mitt bildgalleri andas lugn och längtan till Medelhavet. Kika in på mitt Printler-galleri och köp mina fototavlor till hemmet eller inred med foto på ditt kontor.

Inreda med foto från Medelhavet

Fototryck av hög kvalité från 249 kr med affischer i små och stora storlekar. Perfekt till dig själv eller som present till någon du tycker om. Dröm bort dig till Medelhavet med en av mina fototavlor som visar apelsinträd, olivträd eller landskap i Italien och Grekland. Se min mest populära tavla här eller besök mitt galleri på Printler genom att klicka på knappen nedan:

Photographer in Sweden & abroad. Remote digital consultant. #rescuemom.